17.12.08

Καταγγελία φοιτητών για τα τελευταία γεγονότα

Το καταγγελία που μοιράζουν οι φοιτητές τις τελευταίες μέρες στην Κομοτηνή … από χέρι σε χέρι, από email σε email…

Το κείμενο έχει ως εξής:

Πέμπτη 11/12/2008
Για ένα διάστημα τριών ημερών κυκλοφορούν ασύστολα ψεύδη, για πούλμαν με αναρχικούς που έρχονται να ρημάξουν την πόλη, και από το πρωί στέλνονται sms μηνύματα με το εξής κείμενο:
«Αναρχικοί ετοιμάζουν πορεία σήμερα Πέμπτη το απόγευμα στην πλατεία Κομοτηνής για να ρημάξουν την πόλη. Κομοτηναίοι ξεσηκωθείτε και λειτουργήστε ως πολιτοφυλακή, έστω ως μήνυμα ότι είμαστε παρόντες ενεργοί πολίτες. Διαδώστε αυτό το μήνυμα σε όλους τους φίλους».
Ονομάζοντας με τον τρόπο «αναρχικούς» τους Φοιτητικούς Συλλόγους Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης που έρχονταν να διαδηλώσουν ειρηνικά μαζί με τους φοιτητές Κομοτηνής.
Οι φήμες κυκλοφόρησαν από τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κομοτηνής, ασφαλίτες σε εντεταλμένη υπηρεσία, εκδότες και συντάκτες τοπικών δεξιών κιτρινοφυλλάδων («Πατρίδα», «Χρόνος» και τα λοιπά), διάφορους ακροδεξιούς τοπικούς παράγοντες της πόλης σας και «ευσυνείδητους» πολίτες. Όλα αυτά με την ευλογία του Ευριπίδη Στυλιανίδη, που κινητοποιούσε κι αυτός κόσμο, όταν δεν γλεντοκοπούσε στα μπουζούκια και το γήπεδο. Ο σκοπός ήταν όπως αποδείχτηκε η τρομοκρατία των πολιτών και η καταστολή των ειρηνικών φοιτητικών κινητοποιήσεων, εν όψει της μεταγωγής του μπάτσου – δολοφόνου στις φυλακές Κομοτηνής. Πρόθυμα όλοι εσείς οι «φιλήσυχοι επαγγελματίες» πιστέψατε στα ψέμματα και στη λασπολογία και αγκαλιά με το φασιστικό παρακράτος, επιτεθήκατε στην πόρτα του Πανεπιστημίου, απειλώντας να προπηλακίσετε φοιτητές, που το μόνο που έκαναν ήταν να ασκήσουν το Δημοκρατικό Δικαίωμα της (ειρηνικής) πορείας και συγκέντρωσης.
Αφού δημιουργείτε αναρχικούς φαντάσματα και χέρι – χέρι με μέλη της Χρυσής Αυγής απειλείτε να λιντσάρετε τα παιδιά σας, τώρα θα κάνετε κέρδη φαντάσματα για να πονέσει η τσέπη σας, γιατί μόνο αυτό σας ενδιαφέρει. Ανθρωπιά και Αξιοπρέπεια έτσι κι αλλιώς δεν έχετε για να θιχτούν όπως αποδείχθηκε. Φιλήστε λοιπόν με επαγγελματισμό τις κατουρημένες ποδιές αυτών που σας τρομοκρατούν, σαν καλοί επαγγελματίες που είστε, καθότι είναι και οι μόνοι πελάτες που θα σας απομείνουν τελικά.
ΜΑΖΙΚΟ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Υπογραφή
Ρεμάλια, Αλήτες, Κωλόπαιδα, ΦΟΙΤΗΤΕΣ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος17/12/08 22:23

    Και λίγα λένε. Αλλά τι περιμένεις από τους σκοταδιστές φασίστες; Μέρες μετράει το παρακράτος σας φασίστες δεξιοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.