28.12.08

Άμαχος πληθυσμός σκοτώνεται στην Γάζα από τις βόμβες των Ισραηλινών…

…και ο «δημοκρατικός» Ομπάμπα συνεχίζει αδιάφορος τις διακοπές του στην Χαβάη!!!

Η πολεμική αεροπορία και η αεροπορία στρατού του Ισραήλ εξαπέλυσαν επιδρομές για δεύτερη συνεχή ημέρα στη Λωρίδα της Γάζας, κλιμακώνοντας ακόμα περισσότερο την επίθεση εναντίον της Χαμάς, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή τουλάχιστον 300 Παλαιστινίων και τους τραυματισμούς άλλων 750, στην αιματηρότερη ημέρα της σύγκρουσης Ισραήλ και Παλαιστινίων τα τελευταία 60 χρόνια. Ο στρατός του Ισραήλ ενισχύει συνεχώς μονάδες τεθωρακισμένων και πεζικού κατά μήκος της μεθορίου με τη Λωρίδα της Γάζας.
Από την άλλη, οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Αμερικής συνεχίζουν απτόητες … τις διακοπές του!!!

1 σχόλιο:

  1. Oups! Να με συγχωρεί η χάρη σας, αλλά η λωρίδα της Γάζας έχει γίνει ορμητήριο μερικών Χαμασ-ημένων, που κρύβονται στις μπούρκες των γυναικών τους για να πετούν πυραύλους. Και, ως συνέπεια, όταν τσατιστεί ο μπαρμπά-Δαυίδ η βόμβες θα πέσουν και στην "κότα" (τη Χαμασ-ημένη) ΚΑΙ στην μπούρκα που κουβαλάει και το πιτσιρίκι της. Δηλαδή, ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ? Άφεση αμαρτιών ή... ελεύθερη ρουκετοδιέλευση?

    Ορίστε, λοιπόν: Καλές Γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.