25.11.08

Bρε, καλό χρόνο να ‘χει…

Από τα Μικροκομοτηναϊικα της 22/11/08: «Οικόπεδα σε χαμηλή τιμή ευκαιρίας αγοράζει ο Δήμος Κομοτηνής έναντι 400.000€ το στρέμμα»
400.000 (???!!!) ευρώ το στρέμμα;
400.000 ΕΥΡΩ (???!!!) το στρέμμα;
400.000 ευρώ το ΣΤΡΕΜΜΑ (???!!!);
Να του πουλήσουμε ΟΛΑ μας τα στρέμματα στη Δυτική είσοδο της πόλης. Και εννοώ … ΧΘΕΣ!!! Να του τα πουλήσουμε χθες!!! Κι αν δεν βγαίνει οικονομικά, να του δώσουμε κι ένα στρέμμα δωρεάν!!! Αν πάλι έχει ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα, να το κάνουμε ως εξής: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΘΕ ΣΤΡΕΜΜΑΤΟΣ €400.000, ΕΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δεν κάνω πλάκα! Το γράμμα αυτό αποτελεί συμβόλαιο! (Ρωτήστε κι έναν καλό δικηγόρο.) Είμαι έτοιμος για την αγοραπωλησία αμέσως – τοις μετρητοίς (από δήμο ή τράπεζα) και με το «κλειδί στο χέρι»!
Ο Δήμος (ή ο … Χρόνος, αλλά με πληρεξούσιο από το Δήμο) παρακαλώ όπως γράψει στο blog αυτό για να επιβεβαιώσει την τιμή που προσφέρει ο δήμος και την πρόθεση του για τη συναλλαγή.
Και… ΦΥΓΑΜΕ!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.