6.10.08

Μαντάρα τα έκανε ο Στυλιανίδης…

…στην Αιτωλοακαρνανία για το θέμα του Πανεπιστημίου. Προκάλεσε πόλωση μεταξύ Αγρινίου και Μεσολογγίου!

Σπάνια ένας Υπουργός σε μια μόνο μέρα μπορεί να τα κάνει τόσο μαντάρα. Εννοείται ο κ. Στυλιανίδης θα έρχονταν στην Αιτωλοακαρνανία να αποκαταστήσει και να ενισχύσει την κυβερνητική εικόνα. Τελικά κατάφερε το εντελώς αντίθετο.
Για το θέμα της αυτονόμησης του Πανεπιστημίου Αγρινίου δημιούργησε θέμα λέγοντας ότι θα ονομάζεται Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας και ότι για την έδρα του θα αποφασίσει το…Νομαρχιακό Συμβούλιο!!! Δημιουργεί με λίγα λόγια θέμα πόλωσης Αγρινίου - Μεσολογγίου από το μηδέν, μιας και κανείς δεν έθετε θέμα έδρας!!! Πρόκειται για μεγαλειώδες αυτογκόλ το οποίο παρακολούθησαν άφωνα τα τοπικά στελέχη της ΝΔ.
Λίγο μετά επιχείρησε να ανασκευάσει αλλά ήταν αργά. Η γκάφα είχε ανάψει φωτιές στο Αγρίνιο το οποίο προσπαθεί να συνέλθει από την άλλη κυβερνητική σφαλιάρα της μη ίδρυσης (τελικά) Εφετείου.
Η κυβέρνηση ακολουθεί συνταγή Εφετείου, ανάβοντας φωτιές και διχόνοια μεταξύ Αγρινίου - Μεσολογγίου, προκειμένου να μην υλοποιήσει τις υποσχέσεις της. Ήδη ακουστήκανε για τον κ. Στυλιανίδη χαρακτηρισμοί όπως «πλανόδιος εμποράκος διχόνοιας και πόλωσης'».
Κάποιοι εντός ΝΔ κάνουν λόγο για «παραπλανηθέντα» Υπουργό και δείχνουν ως υποβολείς της γκάφας έναν γνωστό ακαδημαϊκό και ένα υπουργικό σύμβουλο εκ Μεσολογγίου.

Γιώργος Παπαδόπουλος [αναδημοσίευση από το PRESS-GR]

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.