9.9.08

Διαμαρτυρίες εναντίον του Ευριπίδη Στυλιανίδη ΚΑΙ στην Βέροια

Δεν περίμενε τέτοια υποδοχή ο υπουργός παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης όταν κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Ημαθία, εργαζόμενοι των Κλωστηρίων της Νάουσας, γονείς και μαθητές σχολείων διαμαρτυρήθηκαν έντονα και χάλασαν έτσι την φιέστα που του είχαν ετοιμάσει τοπικά στελέχη της ΝΔ στην Βέροια.
Πιο συγκεκριμένα λίγο πριν τα εγκαίνια του 6ου Γυμνασίου της πόλης ο υπουργός, ο οποίος συνοδευόταν από τον υφυπουργό Ανδρέα Λυκουρέντζο, στελέχη του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων καθώς και τους τρεις βουλευτές Ημαθίας της ΝΔ, βρέθηκε αντιμέτωπος με την οργή εργαζομένων οι οποίοι με πανό και συνθήματα του ζήτησαν να δεσμευτεί εκ μέρους της κυβέρνησης ότι δεν θα χαθεί ούτε μια θέση εργασίας και ότι δεν θα κλείσουν τα εργοστάσια. Από την απέναντι μεριά του σχολείου διαδήλωναν οι γονείς και οι μαθητές του 7ου και 11ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας οι οποίοι κι αυτοί με την σειρά τους εξέφρασαν το αίτημα για την κατασκευή νέου δημοτικού σχολείου για να σταματήσει η διπλοβάρδια στο σχολείου τους.
Και οι δυο διαμαρτυρόμενες πλευρές αφού εισέπραξαν την δέσμευση και το ΘΑ του υπουργού αποχώρησαν και τα εγκαίνια του 6ου Γυμνασίου πραγματοποιήθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα.
Δείτε το βίντεο με τις διαμαρτυρίες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.