2.9.08

Ορισμένοι νομίζουν ότι βρίσκονται σε παιδική χαρά…

…και όχι σε Δημοτικό Συμβούλιο!
Αρκετά και αξιοσημείωτα γεγονότα σημάδεψαν την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής. Οι υψηλοί τόνοι ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους, οι αρκετές ερωτήσεις από την αντιπολίτευση και η καμία απάντηση από τον δήμαρχο, η εξομολόγηση από τον Σταμάτη Μαρούδα για το τι έγινε τον Οκτώβριο του 2006 (θα γίνει ξεχωριστό post), η αγανάκτηση του Παύλου Δαμιανίδη από την «ενημέρωση» του Δημήτρη Κοτσάκη και η αποστομωτική απάντηση του πρώην (πλέον) αντιδημάρχου Νίκου Τσαλικίδη στον Δάμωνα Δαμιανό για την ανάπλαση του άλσους – πάρκου της Αγίας Παρασκευής.
Σας παραθέτω αυτούσια τα ηχητικά ντοκουμέντα από τα τελευταία δύο περιστατικά! Στο πρώτο, ο Παύλος Δαμιανίδης παίρνει τον λόγο και απευθύνεται στον δήμαρχο λέγοντας του «…λυπάμαι πραγματικά γι’ αυτήν την εικόνα που αντικρίζουμε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο. Ο κύριος δήμαρχος μας είπε, ότι έχουμε μάθει μόνοι μας να ρωτάμε και μόνοι μας να απαντάμε. Δυστυχώς όταν διαπιστώνουμε ότι σε πολλά θέματα της απολύτου αρμοδιότητας του, είμαστε πιο ενημερωμένοι από αυτόν, πράγματι απαντάμε μόνοι μας στις ερωτήσεις μας…». Αποτέλεσμα του σχολίου αυτού ήταν ότι ο δημοτικός σύμβουλος της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ, ήτανε απηυδισμένος από την ανυπαρξία του Δημήτρη Κοτσάκη σε αρκετά θέματα της συνεδρίασης. Όμως ο δήμαρχος είχε το θράσος να απαντήσει στους συμβούλους της αντιπολίτευσης, «…δεν είμαστε εδώ για να απαντάμε σε διάχυτες εντυπώσεις…»! Πώς να απαντήσει όμως … αφού έλειπε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και δεν είχε έτοιμα τα ραβασάκια του!!!
Ακούστε >>>>

Στο δεύτερο, ο Νίκος Τσαλικίδης (ίσως ασυναίσθητα) απαντά στον Δάμωνα Δαμιανό, στις επιφυλάξεις του τελευταίου για το έργο στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής και την αποψίλωση από την φυσική του βλάστηση. Ο πρώην αντιδήμαρχος, θέλησε να μας θυμίσει ότι ο ίδιος ο Δάμωνας Δαμιανός ήταν γνώστης της μελέτης και των τελικών σχεδίων του έργου και γι’ αυτό υπερψήφισε το σχετικό θέμα!!! Να μην ξεχνιόμαστε κιόλας. Μετά την απάντηση που πήρε ο Δάμωνας Δαμιανός, φανερά συγχυσμένος αποχώρησε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και επισκέφθηκε γνωστή ταβέρνα, όπισθεν του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κομοτηνής, όπου γευμάτισε με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Δημήτρη Παπασταμάτη και το μέλος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Λεωνή Παναγοπούλου.
Ακούστε >>>>

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/9/08 17:05

    ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΤΡΩΓΩ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ.

    ΤΕΤΟΙΕΣ "ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΕΣ" ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΝΙΚΟ ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/9/08 19:45

    τι φάγατε;είχε καλό φαγητό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @jimys nalbantis...
    Φαγητό καλό έχει.Είναι γνωστό άλλωστε!

    @ΛΕΩΝΗ...Θα ήθελα να σου θυμίσω ότι οι "ασφαλίτικες" λογικές και οι "διωκτικές" κυνηγούν κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους,τους οποίους τους ρουφιανεύουν και τους υποδεικνύουν άνθρωποι με τους οποίους συντρώγεις.

    Είναι οι ίδιοι που τους χαρίστηκαν εκατομμύρια ευρώ από "αντιπάλους" για την επιχείρηση της οικογενείας τους.Είναι αυτοί που δεν μπορούνε να μας πουν πως λέγονται αυτοί που ζουν και επαγγέλλονται με κρατικές επενδύσεις δεκαετίες τώρα!
    Είναι αυτοί που μόλις έχασε το ΠΑΣΟΚ τον δήμο Κομοτηνής το 2006, έβαλαν στα ταμεία της "επιχείρησης φάντασμα" που διατηρούν,λεφτά από τον δημόσιο κουρβανά της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και των δημοτικών επιχειρήσεων (ΔΕΠΑΚ),που εσύ καυτηρίαζε πριν λίγο καιρό σε ανακοίνωση σου (τομέας πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ).

    Αν και πάλι είναι "ασφαλίτικη" λογική το να γράφεις ότι κάποιος τρώει με κάποιον (έχουν λερωμένοι την φωλιά τους και τους ενοχλεί;),γιατί δεν σχολιάζεις και τις τακτικές του Δάμωνα και του Ντεντέ που στο παρελθόν έκαναν το ίδιο, είτε στην εφημερίδα του τελευταίου είτε σε άλλη καθημερινή της Κομοτηνής, σε συνεργασία με το γραφείο πολιτικών υποθέσεων του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ και τον "κύριο" ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ;

    Ψάξε πολύ κοντά σου για "ασφαλίτικες" λογικές!Καληνύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.