23.9.08

Ο Πανθρακικός δεν χρειάζεται τους νταβατζήδες υπουργούς και τα τσιράκια τους

Το ότι δεν πρέπει να πει κανείς κάτι κακό ή να κάνει κριτική σ’ έναν «μεγαλοπαράγοντα» του Πανθρακικού στην Κομοτηνή τα τελευταία χρόνια, είναι γεγονός! Ή θα σε τουφεκίσουν ή θα σε διώξουν απ’ την πόλη. Πρέπει να κάθεσαι και να τρως την σούπα που σου προσφέρει, νόστιμη ή όχι, αλλά απαγορεύεται η κριτική. Όχι στην ομάδα…αλλά στον «πρόεδρο – μεγαλομέτοχο – οικονομικό διευθυντή»!!! Δεν μπορούν όμως, να μείνουν ασχολίαστα τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν στον αγώνα του Σαββάτου του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ.
Παρότι η διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής, γνώριζε τις προθέσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ (διάβασε το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αθλητική Μακεδονίας – Θράκης»), δεν έπραξε τα δέοντα ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, όσον αφορά την συμπεριφορά των φιλάθλων στο γήπεδο. Πρέπει να απαντήσουν επιτέλους και να αναλάβουν σαν άντρες τις ευθύνες τους και όχι να φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τους ίδιους…και τον υπουργό!!! (ανακοίνωση ΠΑΕ Πανθρακικός). Να μας πούνε γιατί οι συμπολίτες μας, φίλαθλοι του Πανθρακικού, δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν εισιτήρια καθώς επίσης και αυτοί που χρυσοπλήρωσαν τα εισιτήρια διαρκείας, όχι μόνο δεν μπόρεσαν να δούνε τον αγώνα, αλλά προπηλακίστηκαν κιόλας. Τα εισιτήρια και τις προσκλήσεις τις εκδίδει η Διοίκηση και αυτή είναι υπεύθυνη και υπόλογος, για το ποιος θα μπει κι αν θα μπει να βρει τη θέση του. Τελεία και παύλα και καλό είναι η ΠΑΕ να μην αποπροσανατολίζει τον κόσμο.
Θα ήταν καλό βέβαια να δώσουν εξηγήσεις στον κόσμο της Κομοτηνής, γιατί ο πρόεδρος (ο κανονικός και όχι ο «παραιτηθείς») συνόδευσε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από την είσοδο της Θύρας 1 μέχρι την είσοδο της Θύρας 5, κάτω από τις επευφημίες τους, με σκοπό να τους βάλει δωρεάν στο γήπεδο. Κάτι το οποίο προσωρινά δεν έγινε, γιατί η αστυνομία ήθελε να εφαρμόσει την εντολή των αρμόδιων οργάνων για μη χρησιμοποίηση του καινούργιου πέταλου, λόγω της μη αποπεράτωσης των εργασιών και της έλλειψης εγγράφων (άδεια από την πολεοδομία, στατική μελέτη). Η λογική όμως των ανθρώπων της διοίκησης είναι και πάλι δυσνόητη. Γιατί οι συγκεκριμένοι οπαδοί να μπούνε στο γήπεδο δωρεάν σε μια κερκίδα που δεν έχει άδεια χρησιμοποίησης;;; Ο Πανθρακικός έτσι δεν θα έχανε λεφτά;;; Δεν θα ήταν παράνομο προς την εφορεία;;; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ;;;
Κι ενώ δεν μπόρεσε ούτε η διοίκηση μέσω του προέδρου, ούτε η αστυνομία να βρει την άκρη του νήματος για την είσοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο, εφαρμόστηκε ο νόμος της ζούγκλας. Δακρυγόνα, πέτρες, σπασμένα αυτοκίνητα, τραυματισμοί, πολεμικό τοπίο!!! Και αντί να διώξουμε τους βαρβάρους, τους ζητήσαμε και συγνώμη. Με εντολή του «μεγαλομετόχου – οικονομικού διευθυντή – προέδρου» και του υπουργού (μέσω του αντ’ αυτού) δόθηκε η εντολή για την είσοδο των οπαδών της ομάδας της Θεσσαλονίκης!!! (διάβασε το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Αθλητική Μακεδονίας - Θράκης»). Έτσι για να καταλάβουμε ποιος...διοικεί τον Πανθρακικό. Ποιος είναι ο νταβατζής της ομάδας και ποιος κάνει τα στραβά μάτια!!!

Όλα αυτά όμως, μέχρι και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, έχουνε κάποια λογική. Η λογική λέει ότι ο υπουργός θέλησε να κάνει το πρώτο ρουσφετάκι στους ψηφοφόρους του, μιας και από την επόμενη φορά θα πολιτεύεται στην Θεσσαλονίκη.

Στράτος Παπ.

Διαβάστε σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.