18.11.07

Εκτός από τα ακραία καιρικά φαινόμενα…

…φταίει και η ανύπαρκτη δημοτική αρχή!
Δείτε τις φωτογραφίες – ντοκουμέντα.

Στο πρώτο σετ, παρουσιάζεται το νηπιαγωγείο του οικισμού Ηφαίστου το καλοκαίρι του 2007. Παρά τις αναφορές τις δικές μας και των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής Κώστας Ναλμπάντης έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα…ΤΙΠΟΤΑ!!! Εκτός από εστία μόλυνσης και τον κίνδυνο της δημόσιας υγιεινής από την μπόχα των σκουπιδιών, οι ειδήμονες της «Σύγχρονης Πόλης» δεν σκέφτηκαν να καθαρίσουν τον χώρο, έτσι ώστε να ξεφράξουν και τα κανάλια που σε περίπτωση πλημμύρας, όπως κακή ώρα τώρα, να διαφύγουν τα νερά της βροχής στον ποταμό Βοσβόζη.


Στο δεύτερο φωτογραφικό σετ καταγράφεται ο χώρος πέριξ του γηπέδου του οικισμού Ηφαίστου. Εδώ η κατάσταση δυστυχώς χειροτέρεψε, αφού ο όγκος των σκουπιδιών είναι μεγαλύτερος και ανεξέλεγκτος, με αποτέλεσμα τα φρεάτια και τα κανάλια που είναι κάτω από αυτά να μην μπορούν να απορροφήσουν το νερό της βροχής. Αλήθεια ποιος φταίει άραγε γι’ αυτήν την κατάσταση;;; Κι όμως ενώ η Κομοτηνή πνίγεται ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ…

Nivas comments

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/11/07 13:00

    θα ηθελα να δω αν ηταν το δικο τους σπιτι, η δικια τους γειτονια. ντροπη σας αρχοντες.μια ζωη ο λαος θα τα πληρωνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.