2.7.07

Φωνές διαμαρτυρίας από όλες τις γωνιές της πόλης

Δεχθήκαμε επώνυμη ηλεκτρονική επιστολή από κάτοικο της περιοχής πίσω από το κτίριο του Προσκοπισμού. Η αγωνία και η αγανάκτηση του προς τον Δήμο Κομοτηνής είναι εμφανής…άλλωστε οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Η Κομοτηνή εν έτη 2007 είναι μια «Σύγχρονη Πόλη».

Αν και οι «ενοχλήσεις» μου προς τον Δήμο Κομοτηνής ήταν επανειλημμένες, η νέα δημοτική αρχή μ’ έχει γραμμένο κανονικά. Ονομάζομαι Δημήτρης Τσιπρόπουλος και είμαι κάτοικος της οδού Βιστωνίδας με Βλαμίδη, απ’ όπου και οι φωτογραφίες που σας στέλνω. Η κατάσταση έχει ξεφύγει πλέον από κάθε έλεγχο και τα χόρτα έχουν φτάσει σχεδόν τα δύο μέτρα με αποτέλεσμα δυστυχώς να έχουμε καταντήσει, γιατί για κατάντια πρόκειται, να μην αφήνουμε τα παιδιά μας να παίζουν στην γειτονιά λόγω του φόβου των φιδιών που κάνουν κι αυτά δειλά δειλά την εμφάνισή τους.

Να μην αναφέρω για τους κάδους σκουπιδιών, οι οποίοι αδειάζουν όποτε μας κάνουν την χάρη να περάσουν τα απορριμματοφόρα. Θα παρακαλούσαμε τον αντιδήμαρχο καθαριότητας, καθώς και τον Δήμαρχο να μην μας συμπεριφέρονται σαν πολίτες β’ κατηγορίας. Μάλιστα σε προσπάθεια μας, οι κάτοικοι της περιοχής, να κλείσουμε ραντεβού για την Παρασκευή που έρχεται με τους παραπάνω, η απάντηση που δεχθήκαμε είναι ότι θα απουσιάζουν λόγω του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα.

Λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας στο blog σας, είμαστε σίγουροι και από ανθρώπους του περιβάλλοντος του νέου Δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη, σας έγραψα αυτήν την επιστολή. Ας είστε εσείς το "βήμα" για να λυθούν τα προβλήματα της γειτονιάς μας.
Δημήτρης Τσιπρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.