21.8.08

Κλείνει μετά από 15 χρόνια η εφημερίδα ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Μετά από 15 χρόνια τίμιας και αγωνιστικής δημοσιογραφίας, η εβδομαδιαία εφημερίδα της Κομοτηνής «Περισκόπιο», βάζει λουκέτο για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα. Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση τον διευθυντή έκδοσης της, Χουσεΐν Χασάν, έχουν να κάνουν με την εμπλοκή του συντάκτη της στήλης «Με το περισκόπιο … του Περισκόπιου» σε ροζ σκάνδαλο, με πρωταγωνιστές τον ίδιο και γυναίκες, που μέχρι πριν λίγο διάστημα … ήταν άντρες!!!

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις του συντάκτη, έφεραν σε δύσκολη θέση το αφεντικό του, που τους έπιασε να ερωτοτροπούν πάνω στο γραφείο του! Όμως αυτό που εξόργισε το δύστυχο Χασάν, ήταν το ότι κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης καταστράφηκαν αρχεία της εφημερίδας καθώς και σημαντικά έγγραφα που αφορούσαν δημόσιες υπηρεσίες.
Και μην νομίζετε ότι τα παραπάνω είναι κάποιο κακόγουστο αστείο. Όλα αυτά μας τα μετέφερε και προς τιμή του, ο ίδιος ο συντάκτης της στήλης «Με το περισκόπιο … του Περισκόπιου». Η πιο τίμια, αυθεντική, έγκυρη και αξιόπιστη στήλη που γνώρισε ποτέ η ελληνική δημοσιογραφία!!!

Γράφει ο Μιχάλης «σύμβουλος δημοσιότητας» Κωνσταντίνου
mixakosta@gmail.com

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος21/8/08 19:24

    ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ,ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ ΚΙ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.