21.8.08

Ο ντροπαλός, ο βλάκας και η…μαντάμ σουσού!

Ο ένας ντρέπεται να…πει ονόματα όταν κάνει καταγγελία. Ο άλλος κάνει αγωγή γιατί…του βγάλανε τ’ άπλυτα στη φόρα. Και ο…Καϊάφας (ή μήπως πρόκειται περί…Άννας;) πρέπει να…εκπορνεύσει τον ίδιο του (της;) τον πισινούλη, για να ικανοποιήσει (οθωμανικός ή άλλως) αυτούς που τον…έκαναν δικαστή!
WHAT A PREDICAMENT!
Τα ευτράπελα αυτής της χώρας τα είδα – για τελευταία φορά – να συμβαίνουν στο…Ιράκ επί Saddam Hussein (γιατί, μετά το διωγμό του από τη ΔΙΚΗ μου ΦΑΡΑ, κανείς –πλέον – δεν μαλακίζεται, τουλάχιστον δημοσίως).
Επί Saddam Hussein, λοιπόν, αυτούς που βγάζανε τ’ άπλυτα στη φόρα τους…κόβανε τη γλώσσα. Εδώ, με πιο «επιστημονικές» μεθόδους, προσπαθούν να τους κόψουν μόνον τη…μιλιά. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΕΣ! Εγώ θα το ‘παιζα χειρούργος, σαν το Saddam! Άλλωστε, είμαι δημοκρατικότατος άνθρωπος! Αμερικανοτραφής, όπως ο Saddam!
Δεν μπορεί, κύριε, να προσπαθείς να φιμώσεις κάποιον αν είσαι δημοκρατικός νοματαίος σαν εμένα! Δεν μπορείς να του απαγορεύσεις να μιλάει! Του κόβεις, λοιπόν, τη γλώσσα και το κάνεις…πρακτικά αδύνατο για τον ίδιο, χωρίς να χρειαστεί να του το απαγορεύσεις εσύ και να…σε κράζουνε εσένα!!! Δημοκρατικά πράγματα! Ιρακινά τερτίπια! ΑΝΤΡΙΚΙΑ!!! Όχι…οθωμανικά! Να προσπαθείς με μια…μαντάμα (εισαγγελέα) να…παρθενοράψεις ένα «κορίτσι» (δικηγορίνα), που δεν μπαλώνεται με τίποτε, κάνοντας έναν – ούτως ή άλλως – ντροπαλούτσικο παλικαρούδι να σταματήσει να λέει και τα λίγα μασημένα που λέει!!! Αυτά είναι…γυναικείες δουλειές! Εμείς στο Ιράκ τα κάναμε «μόρτικα»!!! Κι ο Saddam, πριν από μας, μπορεί να ήταν ότι ήθελε, αλλά…π@υστράκος δεν ήταν σε καμιά περίπτωση!!!
ΑΚΟΥΤΕ;;; Να μαθαίνετε! Αλλά άντε τώρα να μάθεις…«νταβατζιλίκι» στην π@υτάνα...(Όχι τίποτις, αλλά δεν θα βρίσκανε κι οι νταβάδες εργασία αν…ξεραίνονταν τα μυστικά τους...)
Αυτό το…ξεκατίνιασμα των ημερών, παρακολουθούμε με περισσό ενδιαφέρον! Τι θα γίνει αύριο στο «Σκούφια και Δικονομία»; Θα…φιλήσει ο Βλάκας την Εισαγγελία; Θα…ξεψαρώσει ο Ντροπαλούλης; Θα επιμείνει στο…προφυλακτικό η Δικαιοσύνη; Ή θα…εγκυμονήσει κινδύνους; Τελικώς, η Μαντάμ Σουσού θα μείνει…ανεξάρτητη μεμονωμένη; Ή θα το πάρει τελικά το κορίτσι ο Βλάκας;
Και νααααα… ορόμηλο το δάκρυ της γιαγιάς μου, που φυσικά και δεν θα έχανε επεισόδιο...(αν ζούσε…)!
Η συνέχεια αύριο πρωί στις εφημερίδες σας!

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.