28.5.08

Άρχισαν οι αντιδράσεις του φοιτητικού κινήματος ΚΑΙ στην Κομοτηνή

Από χθες το βράδυ στην Κομοτηνή έχει τοιχοκολληθεί μια αφίσα της «Πρωτοβουλίας Φοιτητών» για την σημερινή Γενική Συνέλευση της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στην οποία οι φοιτητές θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινήσεις τους. Η αναμενόμενη αντίδραση των σπουδαστών προς τον Νόμο – Πλαίσιο που προσπαθεί να προωθήσει η κυβέρνηση αποτυπώνετε πάνω σ’ αυτήν και με μεγάλη δόση χιούμορ.

Με κεντρικό σύνθημα «Το κίνημα άρχισε…και αυτοί ήδη τρέχουν!!!» και με τρεις γνώριμες φιγούρες να πρωταγωνιστούν στην αφίσα το φοιτητικό κίνημα ζητά να μην περάσουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Όσοι δεν αναγνωρίσατε τους «δρομείς», πρόκειται για τον Πρύτανη του ΔΠΘ Κωνσταντίνο Σιμόπουλο, τον υπουργό παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου. Για μια ακόμη φορά όμως, ο Κώστας «Βιλδιρίδης» Καραμανλής στο…απυρόβλητο!!!

Nivas comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.