30.4.08

Λιτά και φέτος τα «Ελευθέρια Θράκης»

Λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κομοτηνής, τα φετινά Ελευθέρια εκτός του ότι θα είναι λιτά, αρχίζουν πλέον να χάνουν και την αίγλη τους. Το δωδεκαήμερο των εκδηλώσεων απέχει πάρα πολύ από εκείνο των παλαιότερων χρόνων και το πρόγραμμα γεμίζει μόνο με φίλους – «καλλιτέχνες» της προεκλογικής περιόδου…
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι για πρώτη φορά από την θέσπιση των γιορτών για την απελευθέρωση της Κομοτηνής, κανένα χορευτικό συγκρότημα εκτός των ορίων του νομού Ροδόπης, δεν συμμετέχει. Αυτό έχει σαν αντίκτυπο και τον παραγκωνισμό του αντιπροέδρου της ΔΕΠΑΚ Ηλία Ιωαννάκη (από την πρόεδρο μαθαίνουμε) που την περσινή χρονιά ήταν και ο υπεύθυνος των χορευτικών συγκροτημάτων εκ Βαλκανίων!
Από την άλλη, οι δύο μεγάλοι χορηγοί και 4 μικρότεροι προσπαθούν να κρατήσουν μόνοι τους ψηλά το γόητρο των Ελευθερίων και βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να αντισταθμίσουν τις προχειρότητες της δημοτικής αρχής, η οποία για μια ακόμη φορά δεν ξεχνάει να «δώσει δουλειά» στους δικούς της ανθρώπους και να τοποθετήσει στην κεντρική πλατεία της πόλης εξέδρα…από επαγγελματία εκτός Κομοτηνής, φυσικά!!!

Nivas comments

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος30/4/08 23:13

    Το καλυτερο είναι με την προσκληση στην εκδήλωση της έναρξης του εορτασμου των Ελευθερίων... όλα ωραία όλα καλά αλλα δεν θεώρησαν απαράιτητο να γράψουν που και πότε θα γίνει η εκδήλωση στην οποία αναφέρεται η πρόσκληση....
    Τρία πουλάκαι κάθονταν !!!! και παλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.