30.4.08

Τα καλύτερα νέα που άκουσα για καιρό

Αμερικανική δημοσκόπηση έδειξε ότι το 30% των ψηφοφόρων της Hilarious Hillary και το 21% των ψηφοφόρων του Barack O-μπάμια θα ψηφίσουν…McCain, εφόσον ο «δικός τους» υποψήφιος δεν πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών.
Επιστημονικά, αυτό σημαίνει ότι – έστω κι εκ παραδρομής, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΑ – το κουκούτσι που έχουν στο κεφάλι ορισμένοι από τους Δημοκρατικούς θα «πρηστεί» σε μέγεθος…καρύδας! «ΕΞΥΠΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος εδώ, αλλά πρώτα θέλω να το δω στην πράξη, καθότι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΘΑΥΜΑΤΑ! Θέλω, δηλαδή, ο τίτλος να ισχύσει για τη μέρα των Ομοσπονδιακών εκλογών, κι όχι αυτή του…gallop!
Υπέροχα τα κατάφεραν οι Δημοκρατικοί με τη φαγωμάρα τους. Και τώρα, το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να κατεβάσουν…ΔΥΟ υποψηφίους Προέδρους να…κυβερνήσουν εναλλάξ! Αυτό κι αν θα ‘ναι πρωτοτυπία!!! Ή…ουτοπία – όπως θέλετε πέστε το…
Serendipity: lucky accident ή – αλλιώς – τυχερό ατύχημα. Η περίπτωση δηλαδή που, εξαιτίας ενός ατυχήματος κάνεις μια σπουδαία ανακάλυψη ή έχεις μια φοβερή ιδέα που θα οδηγήσει σ’ αυτήν. Αυτό ισχύει για τους Δημοκρατικούς: θα σώσουν τις ΗΠΑ από μια ενδεχόμενη – και καταστροφική…ΞΑΝΑ! – κυβέρνηση Δημοκρατικών…ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ!!!
Μπράβο τους…ΕΞΕΠΙΤΗΔΕΣ!!!

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.