10.3.08

Ανεπιθύμητος και στην Δράμα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Μετά την Καβάλα, όπου ο υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης άκουσε τα εξ αμάξης από τους τοπικούς φορείς και τον τοπικό τύπο, ήρθε και η σειρά της Δράμας να «υποδεχθεί» τον υπουργό έτσι όπως του αρμόζει. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης την Πέμπτη 6 Μαρτίου στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας Δράμας, ομάδα διαδηλωτών του ΠΑΜΕ εισέβαλε στην αίθουσα και φώναζε συνθήματα κατά του Ευριπίδη Στυλιανίδη και υπέρ της δημόσιας Παιδείας. [δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1]

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της περιοδείας του Υπουργού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία. Και να φανταστεί κανείς ότι όταν γινότανε το πρόγραμμα της περιοδείας, οι συνεργάτες του υπουργού ήθελαν να αποφύγουν αντιδράσεις του κόσμου και έτσι προτιμήθηκαν περιοχές οι οποίες θεωρούταν γαλάζιες και δεν θα υπήρξε κανένα πρόβλημα. Παρ’ όλα αυτά είχαμε τις συγκρούσεις φοιτητών με ΜΑΤ στην Κομοτηνή, αντιδράσεις για τις «εξαγγελίες» του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Καβάλα και την εισβολή διαδηλωτών στη Δράμα κατά την διάρκεια ομιλίας του υπουργού.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/3/08 22:31

    ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΕΦΑΓΕ ΟΛΗ Η ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΧΟΥΝΤΑ.ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Δράμα έχει απώτερο κίνητρο για να τα βάζει με τον Ευριπίδη. Πράγμα που, στη χειρότερη περίπτωση, αποτελεί ΜΗ ενδιεκτικό "δείγμα" για τη συνολική προδιάθεση του κόμσου απέναντι στον Υπουργό και, στην καλύτερη, αποτελεί... τίτλο τιμής.

    Άστους στο... δράμα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/3/08 09:02

    draminos, ο δικός μας ο υπουργός έχει και ένα υπουργείο (με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του), ο δικός σας για πες μου σε παρακαλώ τι έχει;
    Πάντως ευχαριστούμε για την ευχή σου και να 'σαι σίγουρος ότι τον χαιρόμαστε. Για σας δεν ξέρω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.