18.2.08

Ο κολλητός του Υπουργού απάντησε…με ψέματα

Το θέμα του ξενώνα «Αγάπη» της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αλληλεγγύη», εκτός από μεγάλο τοπικό ενδιαφέρον που έχει αποκτά και πανελλαδικό. Έτσι, μετά από πληροφορίες της PIAZZA, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει επερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που θα αφορά τη δράση της οργάνωσης για τον συγκεκριμένο ξενώνα. Επίσης ραγδαίες εξελίξεις θα υπάρξουν και με τα «χαμένα κοτόπουλα» της ανθρωπιστικής βοήθειας προς το Ιράκ, αφού ήδη εισαγγελέας άρχισε να ερευνά την υπόθεση…η οποία όμως φυσικά θα καταλήξει και αυτή στο αρχείο!
Πριν λίγες μέρες η ΜΚΟ «Αλληλεγγύη» απάντησε, μέσω του τοπικού τύπου με δελτίο τύπου, στην αγωνία και την απόγνωση των ανθρώπων οι οποίοι φιλοξενούνται στον ξενώνα. Και απάντησε με ψέματα. Σύμφωνα με το ιδιωτικό συμφωνητικό χρησιδανείου, που υπέγραψε ο διευθυντής της οργάνωσης Δημήτρης Φουρλεμάδης με τον τότε Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης Μιχάλη Αγγελόπουλο, η «Αλληλεγγύη» βαρύνεται για την έγκυρη και πλήρη εξόφληση των λογαριασμών ΔΕΗ, ΔΕΥΑΚ, ΟΤΕ κλπ.
Στο δελτίο τύπου που στάλθηκε διαβάζουμε: Η «Αλληλεγγύη» ουδέποτε δεσμεύτηκε στο παρελθόν σχετικά με υποχρέωσή της για την πληρωμή των παγίων εξόδων (ρεύμα, νερό, θέρμανση).
Το ιδιωτικό συμφωνητικό χρησιδανείου, που σήμερα σας καταθέτουμε αυτούσιο, τους διαψεύδει οικτρά. Στο άρθρο 3 του συμφωνητικού γράφει: Ο χρησάμενος (δηλαδή η «Αλληλεγγύη») έχει υποχρέωση να διατηρεί σε καλή κατάσταση κατά τους κανόνες που ορίζουν η καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη. Οι εν γένει δαπάνες συντήρησης – σύμφωνα με τη συνηθισμένη πορεία για τη συντήρηση του πράγματος – και φύλαξης του χρησιδανιζόμενου όπως και οι φόροι, τέλη καθώς και πάσης φύσεως δικαιώματα τρίτων από τη χρήση των χρησιδανιζόμενων διαμερισμάτων και των εγκαταστάσεων τους (όπως ηλεκτροδότηση, υδροδότηση, αποχέτευση, κοινόχρηστα, θέρμανση πολυκατοικίας), βαρύνουν τον «χρησάμενο» (δηλαδή την «Αλληλεγγύη»), ο οποίος είναι και μοναδικός υπόχρεος για την έγκαιρη και πλήρη εξόφληση των σχετικών λογαριασμών.
Κάντε κλικ στις εικόνες για να δείτε το ιδιωτικό συμφωνητικό χρησιδανείου μεταξύ Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και «Αλληλεγγύης».

1 σχόλιο:

  1. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ (5.400.000€) ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
    ΠΩΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ.
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ 150.000€ ΠΟΥ "ΧΑΡΙΣΕ" Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΣΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΕΠΕΙΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ.
    ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ.
    ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ,ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.