18.2.08

Ο Δημήτρης Χριστόφιας είναι το φαβορί του Β’ γύρου των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο

Εκλογές για γερά νεύρα και δυνατές καρδιές ήταν οι προεδρικές εκλογές στην Κύπρο που οδηγούνται στο δεύτερο γύρο μετά από μία ανατροπή: Πρώτος με την οριακή διαφορά των 980 ψήφων από το δεύτερο είναι ο Ιωάννης Κασουλίδης και έπεται ο Δημήτρης Χριστόφιας. Εκτός νυμφώνος μένει ο απερχόμενος πρόεδρος, Τάσσος Παπαδόπουλος. Ο δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή. [ Δείτε τα συγκεντρωτικά επίσημα αποτελέσματα, από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας ]

Χρέος όλων των υγιείς σκεπτόμενων δημοκρατικών Κυπρίων είναι την Κυριακή να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου και να ψηφίσουν για Πρόεδρο τους τον Δημήτρη Χριστόφια. Επικοινωνήστε με το επιτελείο του υποψήφιου Προέδρου, για περισσότερες λεπτομέρειες όσο αφορά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.