6.2.08

Αντι…Κομοτηναΐικα!

Τις προάλλες σχολίασα ένα δημοσίευμα του ΧΡΟΝΟΥ που παρακινούσε την Ένωση να δώσει το οικόπεδό της στη δυτική είσοδο της πόλης για κατασκευή εμπορικού κέντρου. Σήμερα η ίδια εφημερίδα στην ίδια στήλη υιοθετεί τις απόψεις Λιούρτα όσον αφορά τη λειτουργία μεγάλων επιχειρήσεων και πολυεθνικών στην Κομοτηνή, οι οποίες φτωχαίνουν την πόλη, αφού δεν διοχετεύουν το χρήμα που εισπράττουν από τους Κομοτηναίους πίσω στην Κομοτηνή.
Μα…είμαστε με τα καλά μας; Ενοχλείται και «τα βάζει» με 2-3 εταιρίες ο ΧΡΟΝΟΣ στο δημοσίευμα, αλλά ξεχνά τις…προχθεσινές του προτροπές στην Ένωση να δώσει τα οικόπεδά της για τη δημιουργία εμπορικού κέντρου που – τυγχάνει να γνωρίζω ότι – ενδιαφέρεται να φτιάξει αμερικανικός όμιλος;
Μήπως τα Μικροκομοτηναΐικα, τελικώς, γράφονται κάθε μέρα κι από άλλον; ΗΜΑΡΤΟΝ!!! (Κατά πως λέει και γνωστός συμπαθής φαφούτης…)
Kαι μιας και ο λόγος για τα Μικροκομοτηναΐικα, να καθησυχάσουμε το ΧΡΟΝΟ με το εξής: ΚΑΝΕΙΣ, ούτε Κομοτηναίος, πόσο μάλλον…Βολιώτης, Δραμινός, Δραματικός και δεν συμμαζεύεται, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΤΗΝΑΙΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΚΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ! Αν βάλει λουκέτο, θα το βρει κομμένο την άλλη μέρα. Αν βάλει σύρματα, θα τα βρει κομμένα την άλλη μέρα Αν βάλει φύλακες, θα τους βρει…κομμένους την άλλη μέρα.
Και μετά θα δει ότι οι ζημιές αυτές είναι τελικά μεγαλύτερες από κανα-δυό πατημασιές στο γκαζόν και θα σταματήσει να βάζει…

Uli Chris

1 σχόλιο:

  1. Για να μη λέει ο Χρόνος ότι... διαβάζω μόνον αυτόν, σας ενημερώνω ότι "Τα Νέα" και οι εκλογές των Η.Π.Α. "παίζουν" τώρα στο freeday.gr!

    ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ!!! ΘΑ... ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.