6.2.08

ΧΡΟΝΟ…γραφήματα!

«Ευαγγελία Σχοιναράκη, νομάρχης Ηρακλείου: Οι πολίτες θα γυρίσουν σελίδα οριστικά στην γκρίζα ζώνη του ΠΑΣΟΚ.»
Προτιμούν τη…ΜΑΥΡΗ της ΝΔ! (Αν το μυαλό έχει πιάσει νυχτερίδες και αράχνες…)
«Η Τράπεζα Πειραιώς κοντά στην επιχειρηματική άνθιση της Θράκης.»
Άντε να ανθίσει η Θράκη πριν…μαραθεί η Πειραιώς! Γιατί, με τόσους Eurobank-ηδες που έχει πάρει, δεν τη βλέπω ΚΑΘΟΛΟΥ καλά…Κι αυτοί ΔΕΝ είναι Βγενόπουλοι, ούτε…Μπενόπουλοι, αλλά…ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!
«Στα ύψη η δημοτικότητα του Ευριπίδη Στυλιανίδη.»
Να δούμε ΤΙ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ θα βρει ο Μπούλης να μην του δώσει αμέσως το κόμμα και να…τσακιστεί πίσω στις Σέρρες! Άντε να δούμε...
«Με 500 ευρώ ως δώρο έκοψε την πίτα του ο Πανθρακικός.»
Αν είχε δελεάσει και μερικούς πιτσιρικάδες με το ποσό του φλουριού ώστε να πάνε στην κοπή, θα μπορούσε να κάνει και καμιά καλή μεταγραφή στα…τσικό!
«Συγκομιδή πέντε μεταλλίων για τον Κομοτηναίο Γιώργο Τανανάκη τους πανελλήνιους χειμερινούς κολυμβητικούς αγώνες.»
Χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι, θα μπορούσε να πάει ένα γύρο μαζί μου στη θάλασσα, με 0οC και 9 μποφώρ βοριά το καταχείμωνο; Γιατί ο χειμερινός στη θερμαινόμενη πισίνα είναι ωραίος, αλλά ο χειμερινός στο Θρακικό πέλαγος είναι αλλιώς…
«Αναγκαστική απαλλοτρίωση για να ολοκληρωθεί το φράγμα Ιασίου.»
Ε, ρε…ΠΑΛΙ θα κλέψουν τον κόσμο για ένα πορδοβούλωμα που…χώνεται κι αλλιώς!!!
«ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ: Αναβλήθηκε η δίκη, απειλήθηκαν σοβαρά επεισόδια»
Προσπάθησαν, λέει, οι συγγενείς να λυντσάρουν τον κατηγορούμενο αλλά ήταν…ανίκανοι για τέτοια προκοπή! Ε, τώρα…τι να τους πεις; Ας…φώναζαν;;;
«Φωνή συμπαράστασης στην αλλαντοβιομηχανία Θράκη Α.Ε.»
Η νεοελληνική μετάφραση της παλαιάς φράσης «Φωνή βοώντος εν τη ερήμω»!
«Ειδοποίησε την Ιερά Σύνοδο ότι δεν θα παραστεί στην διαδικασία για την ανάδειξη νέου Αρχιεπισκόπου λόγω ασθενείας ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής.»
Κι εγώ θυμάμαι τον Μεγάλο Γεώργιο (Παπαδριέλλη), ο οποίος επέμεινε και ΠΗΓΕ Ο ΙΔΙΟΣ να διαπραγματευτεί τα προγράμματα Urban, ώστε να μη χαθούν για την Κομοτηνή αυτά τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ κονδύλια, παρότι οι γιατροί του λέγανε ότι το ταξίδι αυτό θα τον σκότωνε. Και πήγε. Και τα πήρε!!! Και από το αεροδρόμιο πήγε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στο Νοσοκομείο σε κακά χάλια, όπως το είχαν προβλέψει οι γιατροί. Και δεν ξαναβγήκε από ‘κεί ως το τέλος… Και – ναι μεν – εγώ θα προτιμούσα να δω τον Δαμασκηνό…Αρχιεπίσκοπο και απογοητεύομαι που είναι τόσο μεγάλος σε ηλικία για το πόστο, αλλά μη μου λέει κιόλας ότι δεν μπορεί να πάει να ψηφίσει! Ας προσευχηθεί στο Μεγάλο Γεώργιο να του δώσει δύναμη!!!

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.