7.2.08

Η οδός Βενιζέλου δεν είναι πια πεζόδρομος

Ο πιο γνωστός πεζόδρομος της Κομοτηνής, η οδός Βενιζέλου, από ότι φαίνεται δεν είναι πια πεζόδρομος. Οι γνωστοί – άγνωστοι κανίβαλοι της ασφάλτου, αυτοί του Δήμου Κομοτηνής, συνεχίζουν απτόητοι το «έργο» τους και αφήνουνε τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα όπως τους καπνίσει. Ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι ΟΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Τώρα θα μου πείτε με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Αυτό είναι σίγουρο, όμως πρέπει κάποτε να καταλάβουνε εκεί στον Δήμο Κομοτηνής ότι η πόλη δεν τους ανήκει και να συμπεριφέρονται με περισσότερο σεβασμό στους συμπολίτες τους. Η προσπελασιμότητα είναι δικαίωμα όλων και περισσότερο των ατόμων με αναπηρία.
Οι φωτογραφίες αφιερωμένες στον «άνθρωπο με κοινωνικές ευαισθησίες» Δήμαρχο Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη...γιατί το ακούσαμε κι αυτό!

Nivas comments

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/2/08 19:22

    Έλεος ρε παιδιά!!! Η συγκεκριμένη κίνηση χαρακτηρίζει αυτόν που την κάνει και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τον προϊστάμενο του. Ας μην ισοπεδώνουμε τα πάντα. Ποιος μας λέει ότι ο προϊστάμενός του ασπάζεται ή επικροτεί τέτοιους είδους ενέργειες; Τόσοι δημότες που πέρασαν από την πολυσύχναστη Βενιζέλου, ένας δεν μπόρεσε να του μιλήσει και σε τελική ανάλυση να του ζητήσει να ξεκουμπιστεί! Θα παρακαλέσω να ανεβάσουμε τον πήχη των κριτηρίων μας, αναφορικά με το έργο και τις πράξεις της εκάστοτε δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/2/08 11:03

    Με τα γραφομενα σου συμφωνω φρονιμητη.αλλα μετ απο τοσες υποδειξεις μεσα απο τις εφημεριδες και τα μπλογκς,πιστεψε με δεν εγινε ουτε μια συσταση στους "κακους" υπαλληλους.
    ξερω τι σου λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.