5.2.08

Πάμε στοίχημα!

Οι διοικήσεις των λιμανιών στέλνουν τους εργαζομένους στη «δικαιοσύνη» για να χαρακτηριστεί η απεργία παράνομη. Η απεργία, βεβαίως, είναι απολύτως νόμιμη στις δημοκρατίες, εφόσον δεν πρόκειται για…απεργία του στρατού εν καιρώ πολέμου.
Θα τολμήσω όμως, ως άλλος Χατζηγάκης, να κάνω αυτό που κάνει κατά κόρον ο Χατζηγάκης όπως το έκανε πριν και ο Παπαληγούρας, ενώ ΔΕΝ νομιμοποιούνται να το κάνουν λόγω της ιδιότητάς τους ως υπουργοί και δη δικαιοσύνης: Θα ΜΑΝΤΕΨΩ (αφού εγώ, ως μη υπουργός, ΔΕΝ μπορώ να προδικάσω) το αποτέλεσμα, δηλώνοντας ότι Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ (σε αντίθεση με τη όποια δημοκρατική) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!
Και το λέει αυτό η κρυστάλλινη σφαίρα μου που, έτσι και μου βγει…γυάλινη, θα την σπάσω επί της πίστας (!) πάνω στην οποία θα χορέψω, γιορτάζοντας μια…ΔΥΣΕΥΡΕΤΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Όρσε!!! Άλλ’ τίπ’τα θέ’τε;

Uli Chris

2 σχόλια:

  1. ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΤΟΥ ΣΙΛΑ ΣΤΟ WWW.SILAS.GR ΓΙΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ! Το site θα λειτουργήσει κανονικά από τις 23/2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ.
    ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ ΣΤΟ http://panthrakikos.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.