5.2.08

Η ράμπα των ΑΜΕΑ έγινε πάρκινγκ (για μια ακόμη φορά)

Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές, μέσα από το ιστολόγιο μας, για την «κακή συνήθεια» αρκετών συμπολιτών μας να παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους όπου βρίσκουνε, με αποτέλεσμα η προσπελασιμότητα να γίνεται αρκετά πιο δύσκολη, πόσο μάλιστα όσο αφορά τα άτομα με αναπηρίες. Δυστυχώς δεν υπάρχει πάνω σ’ αυτό το θέμα καμιά ευαισθησία και δεν γίνεται τίποτα (όχι που θα γινότανε)…Η ανοχή της Τροχαίας είναι πολύ μεγάλη (κακώς) σε τέτοιου είδους φαινόμενα, ώστε γίνεται εκμεταλλεύσιμη από τους οδηγούς.
Ένα λόγο παραπάνω έχουν να προσέχουν περισσότερο οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά της Κομοτηνής. Τα κακά παραδείγματα της νέας δημοτικής αρχής είναι αρκετά…όμως κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι άρχισαν να μιμούνται τα κατορθώματα της «Σύγχρονης Πόλης». Το πρωινό της Τρίτης δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κομοτηνής πάρκαρε μπροστά στο ΚΑΠΗ με τον τρόπο που βλέπεται στην φωτογραφία…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/2/08 20:43

    ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?
    ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ PIAZZA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/08 11:16

    symfwnw me thn koula.
    na leme kai onomata opws sto parelthon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.