6.2.08

Όσα δε φτάνει η αλεπού…

…πηδάει μα δεν τα φτάνει!!!

Ο Χατζηγάκης άρχισε ξανά το mumbo-jumbo για το ΣτΕ λέγοντας ότι η απόρριψη των νομοθετικών μέτρων του ως αντισυνταγματικών, «συνιστά προσπάθεια καταλύσεως της αρχής της λαϊκής κυριαρχίας και επιβολής μιας μορφής κράτους δικαστών»!
Σαν να λέμε ότι, αν ΔΕΝ ξέρει πώς να νομοθετεί ο Χατζηγάκης, του φταίνε οι δικαστές που πετάνε το νομοθετικό του…«έργο» απ’ το παράθυρο την ώρα που περνά η σκουπιδιάρα!!!
Και τα λέει και ΧΩΡΙΣ να ντρέπεται!!! Εγώ αν είχα κάνει σε μια μεγάλη αριθμητική πράξη ΠΡΩΤΑ τις…προσθέσεις και τις αφαιρέσεις και ΜΕΤΑ τους…πολλαπλασιασμούς και τις διαιρέσεις, θα πήγαινα να κατοικήσω στο σπήλαιο του…Πολύφημου μέχρι να…ψοφήσουν όλοι αυτοί που διάβασαν το…ανδραγάθημά μου ή μέχρι να ψοφήσω…εγώ (ότι θα συνέβαινε πρώτο). Ο Χατζηγάκης, όμως, επιμένει ότι οι νομοθετικές του «πατάτες» είναι…Νευροκοπίου!!! Κι εμείς απ’ τα γέλια έχουμε μόνιμο λόξυγκα…
Η ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ πλάκα είναι ότι θέλει ντε και καλά να τον πιστέψουμε, χωρίς να έχει προσκομίσει ούτε ένα…τιμολόγιο απ’ το…Νευροκόπι!!! Ούτε αποδείξεις δίνει (που να βρει αποδείξεις Νευροκοπίου για…πατάτες Αχαΐας;) ούτε επιχειρήματα έχει (π.χ., «πήγα στο Νευροκόπι για την…κεντρική ομιλία του ΠΑΣΟΚ και τις πήρα καθ’ οδόν»). Τίποτα!!!
Θα μου πείτε: ΠΟΙΟΣ το λέει ότι ο Χατζηγάκης ΔΕΝ ξέρει να νομοθετεί; Ε, για να μην σας χαρακτηρίσω τζάμπα –…ενδεχομένως! – ως «γαλαζοπίτουρες», για να δούμε τι έχουμε: πως σας φαίνονται οι γνώμες των κ.κ. Επ. Σπηλιωτόπουλου, Α. Μανιτάκη, Ν. Αλιβιζάτου και Χ. Πολίτη, οι οποίοι είναι…επιστημονικώς αποδεδειγμένα πιο έγκριτοι νομικοί από τον νυν υπουργό «δικαιοσύνης» (ακόμη και κατά τη γνώμη των «δικών» του, αν και ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ το γεγονός ότι αυτή ταυτίζεται με τη δική μας!!!), και οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τα μέτρα που λαμβάνει ο Χατζηγάκης ΠΛΗΤΤΟΥΝ την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης;
Κι αν ΔΕΝ σας φτάνει αυτό για να καταλάβετε ότι ο Χατζηγάκης ΔΕΝ ξέρει τι-του-γίνεται, δοκιμάστε αυτό: ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΟΛΙΟΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝΙΔΑΣ!!!
Είστε εντάξει τώρα;;; Εμπεδώσατε; Αν είστε ΟΚ, πάμε παρακάτω. Όποιος δεν είναι, να πάρει το Cosmopolitan
Και τι άλλo είπεν ο Χατζηγάκης; Ακούσατε, ακούσατε: «Δεν εξυπηρετείται η ιδέα του «κράτους δικαίου» από την εμμονή…ολίγων δικαστών (32 τον αριθμό!!!) του ΣτΕ που επιδιώκουν με κάθε τρόπο να διατηρούν επ’ άπειρον τις ίδιες θέσεις, που ήδη κατέχουν πλέον της δεκαετίας».
!!!!!!
1.Το «ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ» είναι ΟΞΥΜΩΡΟ (τουλάχιστον τη σήμερον)
2.Οι 32…μιζεροδικαστές γνωρίζουν ότι: ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΙΝ 10 (ή και 10.000) ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, αφού η τυφλή δικαιοσύνη…χρόνια ΔΕΝ κοιτά! Απλώς η τιμωρία του ΑΔΙΚΟΥ μπορεί να αλλάξει (π.χ., από την ηλεκτρική…«φριτέζα» στο…εμβόλιο κατά της κακής…αναπνοής)!
3.Αν 32 δικαστές (μεταξύ, μάλιστα, των οποίων ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται οι…Κολιοκώστας και Σανιδάς!!!) και τόσοι έγκριτοι νομικοί σου λένε ότι ΛΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ (!!!), είναι σαν να σου λένε άλλοι τόσοι διεθνείς διαιτητές ότι είσαι «offside». Ε, τώρα πες μου εσύ: ΕΙΣΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ;;; Τι νομίζεις ακριβώς;
Τι νομίζει ο Χατζηγάκης; Προφανώς ότι ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ… ΔΙΚΙΟ κι οι άλλοι άδικο. Και να ‘ταν ΜΟΝΟΝ ετούτος; Αυτό είναι το…«ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ» ολόκληρης της…κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ!!! Μιλάμε για…ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! Κανείς άλλος δεν μπορεί να τα…επικαλεστεί ή να τα χρησιμοποιήσει!!! Και να ‘θελε (αν και δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα…). Δεν μπορεί κανείς να…αμφισβητήσει την προέλευσή τους, ασχέτως αν αμφισβητεί τη…σοβαρότητά τους! Πρόκειται περί ΠΑΤΕΝΤΑΣ...εξ της οποίας προέρχεται και η γνωστή έκφραση: «ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!»!!!
Η οποία «πατέντα» παραχωρείται καθημερινώς και για ένα σωρό παρόμοια ή μη…«ευρεσιτεχνήματα» από…32 (και βάλε) έγκριτα επιστημονικά μέλη της εκάστοτε…επιτροπής κατοχύρωσης βλακ…εχμ…ΠΑΤΕΝΤΑΣ!!!

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.