8.2.08

Εν οίδα, ότι ουδέν…είδα!!!

Το DVD Ζαχόπουλου δεν το είδε κανείς! Ο Ανδριανός το πήρε (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) από το Θέμο, σε μια συνάντηση «παγιδευμένη από την ΕΥΠ» και ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ! Εγώ, βέβαια, ΔΕΝ είμαι Νεοδημοκράτης, με…άμεση συνέπεια να γνωρίζω ότι ο Ανδριανός ταΐζει στους ψηφοφόρους της Νουδίας το…αγαπημένο τους φαγητό (χόρτα!), αφού ΕΔΩΣΕ στο Θέμο το DVD – και ΔΕΝ ΠΗΡΕ από το Θέμο το DVD. Πάλι καλά που ο Θέμος ήταν ο…ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕ!!!
ΒΡΟΥΒΕΣ!!!
Ο Αγγέλου ΔΕΝ είδε το DVD. O μόνος τρόπος να το πιστέψω αυτό είναι γιατί – με τα γυαλιά που φοράει – και να το είδε θα το πέρασε για…προσκύνημα παράλυτης γυναικός στα πόδια του…μητροπολίτη. Κάλεσε όμως σε παραίτηση το Ζαχόπουλο, ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΕΙ ΤΟ DVD, και ο Ζαχόπουλος σάλταρε απ’ τα κεραμίδια ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ότι ο Αγγέλου ΔΕΝ είχε δει το DVD!
ΡΑΔΙΚΙΑ!!!
Εν τω μεταξύ, η Τσέκου είναι φυλακή, γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν είδε το DVD, το οποίο ούτως ή άλλως περιείχε σκέτο…προσκύνημα και τίποτε άλλο. Ε…τι μπήκαν σε τόσο κόπο οι βλογημένοι που το έγραψαν, μόνον για 2 ψωρολεπτά βιντεοσκόπησης; Νεοδημοκράτες ήταν!!! Σίγουρα…
ΒΛΗΤΑ!!!
Τελικά, μου φαίνεται, ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΤΟ DVD…ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!! Βρε…κοίτα να δεις που δεν το ‘χα συνειδητοποιήσει…
Τολμώ όμως να παραδεχτώ ότι μά-α-αλον πιστεύω – με ΟΡΑΤΟ τον κίνδυνο του ΛΑΘΟΥΣ, αυτήν τη φορά – ότι την ιστορία αυτή που σερβίρει η κυβέρνηση ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ (και μόνον, αφού μόνον αυτοί τρώνε στο…«New Democracy Vegeterian Restaurant») ΔΕΝ θα τη φάνε ΟΥΤΕ κι αυτοί! ΔΕΝ είναι δυνατόν. Πιστεύω ότι θα…επιστρέψουν το πιάτο. Αν και…για χορτοφάγους ΔΕΝ βάζω στοίχημα (είπαμε μερικά πράγματα, αλλά όχι και να φτάσουμε εκεί…).
Πάω τώρα να φάω τη ματωμένη μου μπριζόλα και να δω τις προκριματικές εκλογές στις ΗΠΑ. Γιατί κι εκεί, μου φαίνεται, μετά από 8 χρόνια πάνε θα ξανα…φυτρώσουν «κεφάλι» οι χορτοφάγοι…
BUUUUURRRRRP…

Uli Chris

3 σχόλια:

  1. Sorry! Aνάποδα! Νίκο, κάνε... παρέμβαση! Ο Ανδριανός ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ Θέμο το DVD και ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ το Θέμο το DVD.

    Apologies...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τι λέω? ΣΩΣΤΑ το έγραψα, έτσι κι αλλιώς...

    Sorry for... apologizing.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και... μετά το "μπέρδεμα" που έπαθα εδώ, προσπαθώντας να... διορθώσω ένα... σωστό κείμενο, σας παραπέμπω και στο 69100 για να διαβάσετε: 1. γιατί δεν αφήνω τίποτε να πέσει κάτω και 2. πως διάολο μυρίζομαι τα πλαστικά λουλούδια αν και συναχωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.