24.1.08

Συζήτηση των bloggers με τον Γιώργο Πεταλωτή [Deleted Scenes]

Όταν σε μια συνέντευξη, όπως αυτή με τον βουλευτή του ΠαΣοΚ Γιώργο Πεταλωτή, τον ρόλο του δημοσιογράφου τον έχουν bloggers, τότε σίγουρα υπάρχουν πολλά σαρδάμ και πολλά λάθη. Εμείς μαζέψαμε μερικά από αυτά και δημιουργήσαμε ένα βίντεο. Δείτε τις κομμένες σκηνές από την συζήτηση των bloggers με τον Γιώργο Πεταλωτή στην WEB TV της PIAZZA del POPOLO. Θα διαπιστώσετε ότι η συζήτηση έγινε κάτω από ένα χαλαρό κλίμα που διακατείχε όχι μόνο εμάς αλλά και τον βουλευτή.
Κάνοντας ένα update μετά από μια μέρα στα στατιστικά του βίντεο μέχρι στιγμής έχει 403 views (Πέμπτη 24 Ιανουαρίου – 19:00). Την συζήτηση μπορείτε να την δείτε, εκτός από το ιστολόγιο μας και στα blogs Κομοτηνή, chouvi, Blogομάνα…Κομοτηνή, 69100, PIAZZA del POPOLO WEB TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.