23.1.08

Η πρώτη διαδικτυακή συζήτηση – συνέντευξη στη Θράκη…

…είναι γεγονός!!!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε από το blog μας την συνέντευξη (καλύτερα να πούμε συζήτηση) του βουλευτή Ροδόπης του ΠαΣοΚ Γιώργο Πεταλωτή με τους bloggers. Το βίντεο της συνέντευξης έχει γίνει upload στο Viddler και το Google Video. Τις κομμένες σκηνές από το βίντεο θα τις δείτε πολύ σύντομα στο YouTube και φυσικά στα συνένοχα ιστολόγια μας…

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/1/08 08:56

    wraia prospatheia.ena megalo bravo se olous sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/1/08 09:04

    ωραια δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/1/08 09:10

    mou arese i syzhthsh.sigoura protoporiako to epiteygma sas.
    den kanate tin erotisi pou ethesa sto 69100,alla den peirazei apo auta pou eipe o giorgos bghkane polla symperasmata.
    synexiste etsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/1/08 09:11

    christos k. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
    ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΟΛΕΣ...
    ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/2/08 22:20

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
    ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ –ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘ ΔΙΟIΚ ΥΠΟΣΤ.-KAI ME THN ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
    ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ-ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΠΑΦΗ
    Πειραιώς 40, Τ Κ 101 82 ΑΘΗΝΑ
    ΤΗΛ 210 52.95.402 210 52.95.124 ΑΘΗΝΑ 28-01-2008
    ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΜΕ
    Προεδρικό Μέγαρο Βασιλέως Γεωργίου Β΄2
    Αθήνα Τ.Κ 100 28 ΦΑΧ 210 7232342, 210 7248938
    Σε κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δεν τολμούμε να κοινοποιήσουμε διότι όχι μόνο δεν τα διαβάζουν απεναντίας τα καταστρέφουν, και τα εξαφανίζουν .ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΑΡΦΑ
    Αγαπητοί Κύριοι ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ
    Πράγματι με έκπληξη, αλλά και με αίσθημα ευθύνης, αντιμετωπίζοντας τα δημοσιεύματα στον τύπο και στο διαδυκτιο, τα περί Μη Χρηστής διαχείρισης και κλοπής Κοινοτικών και Εθνικών Κονδυλίων, μέσα από τα προγράμματα υλοποίησης Εκπαίδευσης-Κατάρτισης, έχουμε να επιβεβαιώσουμε και να υποστηρίξουμε τα εξής (ΚΛΟΠΗ ΕΘΝΙΚΩΝ –ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ=ΦΟΡΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΑΦΕΛΩΝ)
    1.Πραγματι η αποδοτικότητα και ωφέλεια των προγραμμάτων δεν έχει σκόπιμα μέχρι σήμερα μετρηθεί.
    2.Το ότι ορισμένα αρκετά ΚΕΚ λαμβάνουν υπέρ το δέον προγράμματα είναι γεγονός.(π χ Μαστερ , Εκπαιδευτική Παρέμβαση, Εργομαθηση, Πυθαγορας,κλπ), εμείς διαπιστώσαμε ότι έχουν ισχυρές ΠΟΙΚΙΛΕΣ προσβάσεις σε Γενικό Γραμματέα Κοινοτικών πόρων και Επιτρόπους της Γενικής Διεύθυνσης Απασχόλησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
    3.Το ότι αρκετά ΚΕΚ προσκομίζουν έγγραφα και δικαιολογητικά, για την είσπραξη των δόσεων των προγραμμάτων , τα οποία πολλά από αυτά σκοπίμως δεν ελέγχονται, και αρκετά είναι Πλαστά και Εικονικά, επίσης είναι γεγονος.Συγκεκριμενα διαπιστώσαμε πλαστά δικαιολογητικά και εικονικές μισθοδοτικές καταστάσεις, αλλά οι Προϊστάμενοι, μας συμβούλεψαν να μην μιλήσουμε.
    4.Το ότι μεταξύ μας από πληροφορίες που διαρρέουν, Υπουργείου και Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ακούγονται για καταθέσεις Επιτρόπων σε Ελβετικές Τράπεζες, και σε of sore Εταιρείες , από ιδιοκτήτες των ΚΕΚ, επίσης είναι ένα πιθανό γεγονός.
    5.Το ότι δεν υπάρχει ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα έλεγχου διαχείρισης κοινοτικών προγραμμάτων, επίσης είναι γεγονος..Δεν θέλουν κανένα έλεγχο ιδίως οι Επίτροποι της Ε.Ε.(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ=ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ)
    6.Το ότι τα ΚΕΚ προσκομίζουν πλαστές και εικονικές αποδείξεις, ότι δήθεν έχουν πληρώσει εκπαιδευτές, και εκπαιδευόμενους είναι πραγματικό γεγονος.Κανενα ΚΕΚ δεν δημοσιοποιεί Οικονομικές καταστάσεις.
    Παράδειγμα το ΚΕΚ Παστερ , το ΚΕΚ Εργομαθηση, υπάρχουν στοιχεία στους φακέλους της υπηρεσίας μας. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ.ΟΑΕΔ και ΑΛΛΟΙ τα γνωρίζουν πολύ καλά.(Στην Εισαγγελία έχουν σταλεί αναλυτικα στοιχεια )
    7.Το ότι στα ΚΕΚ-ΙΕΚ μέσα γίνονται εκβιασμοί, συναλλαγές , με λογισμικό -ΠΑΡΑΝΟΜΟ κόπιες , εκπαιδευτές ανίδεοι,αναξιοκρατία, απουσίες με κάλυψη, χώροι ακατάλληλοι, όλα αυτά επίσης είναι γεγονός.
    Γνωρίζοντας όλα αυτά, και τα οποία καταγγείλαμε στον Αρειο Παγο Εισαγγελία, αλλά δεν ελπίζουμε σε καμία εξέλιξη, αφού η Εισαγγελία, φροντίζει να θέτει στο αρχείο, κάθε καταγγελία. Και βέβαια αυτό δεν μας εκπλήσσει διότι και με στοιχεία για το σκάνδαλο της siemens από τον Ιούλιο 07 τα κρατά φυλαγμένα γέρα στο συρτάρι της , παρ όλο που οι Εισαγγελείς Μονάχου Γερμανίας ΠΙΕΖΟΥΝ για δημοσιοποιησει.Ορισμενα σχετικά δημοσιεύματα είναι τα εξής(αυτά βρήκαμε μέχρι σήμερα )
    http://elawyer.blogspot.com/2005/10/1997.html--http://www.aei-tei.gr/987.html
    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=146112
    http://www.kentri.gr/1/post-383.html--http://www.aei-tei.gr/1045.html
    http://www.aei-tei.gr/1008.html-- http://www.ekdp.gr/index_flash.html
    http://www.paso.gr/site/index.php?option=com_content&task=view&id=838&Itemid=62
    http://www.ekdp.gr/index_flash.html
    ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ–ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 1-2-2008 Κταγγελια Συλλογος Δημ Υπ.
    ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΗΚΕ 3-1-2008 Καταγγελια Δικαστες.
    http://www.kentri.gr/3/post-384.html
    Επίσης σε μηχανές αναζητήσεις με λήμματα κοινοτικά κονδύλια, κακοδιαχείριση, δημόσια ΙΕΚ, ΚΕΚ, ΟΕΕΚ, ΙΔΕΚΕ,κλπ θα διαφωτίσουν τον Λαό.
    Ζητούμε να σταματήσει η όλη τραγωδία , και να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι.
    ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΞΑΠΟΛΙΣΕΙ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ.(Έχουμε αντιληφθεί ότι στήθηκε μια μηχανή, από την οποία οι μόνοι που ωφελούνται είναι το Όλο γραφειοκρατικό κατεστημένο, ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ-ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ που φροντίζει την στεγανοποιήσει του, και την αποτροπή ελέγχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.