23.1.08

Ξεσπαθώνει το μοναδικό έγκυρο, δίκαιο και αξιοπρεπές ελληνικό δικαστήριο

Από άρθρο εφημερίδας του κέντρου, με την απαραίτητη προσωπική «γαρνιτούρα». Εξαιρετικά πικάντικο, δεν ενδείκνυται για ευαίσθητα στομάχια, περιλαμβανομένου και του…ντιπ-για-ντιπ «Μακαριωτάτου» (όνομα και πράμα!) στην κατάστασή του:
«Απάντηση-κόλαφο για την κυβέρνηση έδωσε χθες η Ένωση δικαστικών λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, υπογραμμίζοντας ότι τα νομοθετικά μέτρα που παίρνει δεν έχουν στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας του ανωτάτου δικαστηρίου, “αλλά την επίτευξη άλλων στόχων, με τίμημα την απορρύθμισή του”».
ΣΤΓ: Επανηλλειμένα και εξακριβωμένα, πλέον, για την κυβέρνηση αυτή ισχύει το «πονάει κ@λος, κόψει π@&τσο»!!! Φαίνεται ότι το ΣτΕ είναι αντιμέτωπο με τη…Lorena «ΝΔ» Bobbitt! Καλά της τον «χώνει»…συχνά-και-που, αλλά να προσέχει και λιγάκι και για τίποτε…ψαλιγάκια, χατζηγάκια, θογωράκια, κ.λ.π.άκια… Ξέρεις τώρα…
«Η δικαστική αντίδραση εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και δημιουργεί μείζον πολιτικό θέμα, αφού αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση ψεύδεται και παραπλανά ότι δήθεν θέλει την επιτάχυνση απονομής της δικαιοσύνης, ενώ στην πραγματικότητα έχει στόχο να πλήξει την ανεξαρτησία της.
Παράλληλα αφήνει αιχμές για τις τεράστιες ευθύνες διόγκωσης των δικαστικών υποθέσεων, εξαιτίας της κακής λειτουργίας του Δημοσίου και της συνεχούς άσκησης ενδίκων μέσων αντίθετων στη νομολογία του ανωτάτου δικαστηρίου… Αποκρούοντας ως προσχηματικές τις δικαιολογίες με τις οποίες η κυβέρνηση στηρίζει τα μέτρα διάλυσης του ΣτΕ, η Ένωση του ανωτάτου δικαστηρίου αποκαλύπτει ότι “οι προωθούμενες ρυθμίσεις κάθε άλλο παρά αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της καθυστέρησης απονομής της δικαιοσύνης, αλλά αντίθετα το επιδεινώνουν δραματικά”
ΣΤΓ: Προκειμένου οι…ασφαλίτες του ΣτΕ να μας…«κλείσουν» το μπουρδέλο, καλύτερα να «λαδώσουμε» τους…προστάτες της ΕΕ (με κα’να…καθημερινό προστιματάκι που θα μας ρίξουν) απ’ το να μείνουν τα 151…κορίτσια άνεργα κι η…πρωτομαντάμα χωρίς μερτικό! Έτσι κούκλες μου, εσείς «εις τα δεξιάαααα γαλάααζια εκείειει»; Μάτσα-μούτσα…Είστε για κα’να…«κόκκινο» βραχυκύκλωμα να ‘ούμ;
«Οι ανώτατοι δικαστές απορρίπτουν ως εντελώς ατεκμηρίωτη την ανοίκεια επίθεση που έκανε σε βάρος τους ο υπουργός Δικαιοσύνης Σ. Χατζηγάκης, μιλώντας για δήθεν “παθογένειες, δυσλειτουργίες, καθεστωτική αντίληψη και αδυναμία ανανέωσης δικαστών”. Αντίθετα η Ένωση του ΣτΕ αποκαλύπτει ότι με τα κυβερνητικά μέτρα “ανατρέπεται άρδην και επί τα χείρω ο τρόπος λειτουργίας του ΣτΕ, με την ανορθολογική αύξηση του αριθμού των τμημάτων του και την υποχρεωτική αλλαγή τμήματος και αντικειμένου των μελών του”, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι αυτό το ανακάτεμα των δικαστών “παραπέμπει σε αναγκαστικές μαζικές μετακινήσεις, λόγω εκτάκτων καταστάσεων”…»
ΣΤΓ: Επίθεση από το Χατζηγάκη! Σεξουαλική; Σεξουαλική;;; Βαστάτε να δω κι εγώ ο τζιβιτζιλιάρης, ωρέ!!! Όρμα Χ’’γιάκ (Χατζη-Jack, με…μεξικάνικη προφορά και…«κόψιμο» - θα φταίνε οι frijoles…)!!! Έλα κούτσα-κούτσα και γλύψε μας τη…dούτσα!!! Ή όπως θα ‘λεγα κι εγώ στ’ αμερικάνικα: Hobble on a stick and suck my dick!!! Σοβαρά τώρα: Να την τυλίξω σε tortilla, ή…θα τη φας «σκέτη»;
«Οι ανώτατοι δικαστές τονίζουν ότι με τα νομοθετικά μέτρα “είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα θα είναι διαμετρικά αντίθετο από τον επιδιωκόμενο σκοπό της επιτάχυνσης, δηλαδή θα υπάρξει μεγαλύτερη καθυστέρηση”. Έτσι επιβεβαιώνεται ότι η κυβέρνηση επέλεξε τη σύγκρουση με το ανώτατο δικαστήριο προκειμένου να αλλοιώσει τις συνθέσεις των τμημάτων του και να σταματήσει την έκδοση αποφάσεων που τη δυσαρεστούν.»
ΣΤΓ: Καλά, καλά…Συνεχίστε εσείς να δυσαρεστείτε τη διεύθυνση του μπουρδέλου και την πρωτομαντάμ και περιμένετε μετά να σας «κάτσουν» τα κορίτσια… Κι αν σας «κάτσουν», όμως, προσέχτε για τίποτε αιχμηρά αντικείμενα! Είπαμε… Πάλι θα τα λέμε;
«Όσον αφορά την “εκρηκτική” κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις περίπου 28.000 εκκρεμείς υποθέσεις στο ΣτΕ, η Ένωση επισημαίνει ότι το 1995 εκκρεμούσαν 31.800, ύστερα από νομοθετική μεταφορά αρμοδιοτήτων στα διοικητικά δικαστήρια μειώθηκαν σε 19.000, αλλά πλησιάζουν σταδιακά τα επίπεδα του 1995. Η Ένωση σημειώνει ότι παρά τη μείωση των υποθέσεων αρμοδιότητας ΣτΕ “παραδόξως αυξήθηκαν τα κατατιθέμενα ένδικα μέσα”. Για τη θεαματική αύξηση των προσφυγών των πολιτών αφήνονται αιχμές κατά του ιδίου του κράτους, παρατηρώντας ότι ευθύνεται η κακή λειτουργία της Διοίκησης (που αναγκάζει τους πολίτες να στρέφονται εναντίον της), το γεγονός ότι το Δημόσιο δεν συμμορφώνεται προς τη νομολογία του ΣτΕ και ασκεί συστηματικά διάφορα ένδικα μέσα, ακόμα και κατά αποφάσεων των οποίων τα νομικά ζητήματα έχουν επιλυθεί από το ΣτΕ και το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο.»
ΣΤΓ: Χίλια συγγνώμη! Παράληψίς μου! Μου διέφυγε η χρηστική διευκρίνησις ότι, στο συγκεκριμένο μπουρδέλο, τόσο η πρωτομαντάμα όσο και τα 151 κορίτσια είναι…αλλοδαπές! Δεν ξέρουν να διαβάζουν ελληνικά! Καλά-καλά (και πλάκα-πλάκα) δεν ξέρουν ούτε και να τα μιλήσουν…Τι περιμένετε κύριοι ΣτΕ-τζήδες; Συμμόρφωση με το νόμο;;; Γιατί; Τους τον διαβάσατε στα…οθωμανικά;;; Πως θα τον καταλάβουν, αν δεν είναι στη γλώσσα τους; Αφήστε λοιπόν λίγο την…«πρακτική» με τα κορίτσια (παρότι σας αρέσει τόσο – ξέεερω, ξέεερω…) και κάντε τους και κα’να…θεωρητικό μάθημα!
Έτσι, για να μάθουν και τη συνταγή και…ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΡΩΝΕ!!!

ΥΓ: Και…που ‘στε: Πείτε τους ότι το «λάστιχο» είναι για να μην…αρπάξουν κρύωμα! Μην τους αρχίσετε τώρα στο «βαθύ»…βιολογικό για το πως σταδιακά εξαλείφονται οι ράτσες…Κορίτσια – πράματα που ‘ναι…Μην τους θίξετε και τα...μητρικά!

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.