31.12.07

Βυσματωμένοι (εκ των…όπισθεν) και «ξεφωνημένοι»

Να ελπίζω σε νέο blog σύντομα;;; Ο λόγος για την υπόθεση Τσέκου, που βρίσκεται στη φυλακή με κατηγορίες που…δεν ευσταθούν ποινικά!
Ήμουν στο «τσακ» να κάνω ένα
blog για την κοπέλα που είναι έγκλειστη σήμερα, ενώ και επί…Χούντας ακόμη θα ήταν στο σπίτι της!!! Στις 27/12 έστειλα στον Τέλη σχόλιο με τίτλο «Της Δικαιοσύνης Ήλιε…Ανόητε». Σχολιάζω το πως γίνεται κι είναι «έξω» άλλοι κι άλλοι, ενώ έβαλαν μια αθώα κοπέλα «μέσα» για να κερδίσουν τις εντυπώσεις των «γαλάζιων εγκέφαλων», όπως αποκαλούνται και στο «Πρώτο Θέμα» του Τριανταφυλλόπουλου κάποιοι. Παρεμπιπτόντως, ο Μάκης είχε την ΙΔΙΑ ιδέα στο μεταξύ και «έτρεξε» σχετικό άρθρο στο «ΠΘ» της Κυριακής, το οποίο όμως δεν βρήκα online για να το παραθέσω.
Πιστεύω ότι, με αφορμή τον ΚΑΤΑΦΑΝΗ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ κι ΑΝΑΝΔΡΟ εγκλεισμό ενός ΠΑΣΙΦΑΝΕΣΤΑΤΑ αθώου ανθρώπου στη φυλακή, που όλο κι όλο που έκανε (το πολύ!) ήταν ένα…«ψυχικό» σε ένα προϊστάμενο που του άρμοζε περισσότερο να κυνηγά…φάλαινες αντί για γκόμενες, θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα
blog για να παρακολουθεί την περίπτωσή της. Αλλά αρμόδιοι γι’ αυτό είναι οι στενοί της συγγενείς κι όχι κανείς άλλος. Και, ενώ στην αρχή σκέφτηκα να το κάνω εγώ, το…ξανασκέφτηκα και θεωρώ ότι αφού δεν γνωρίζω τις επιθυμίες τους δεν μπορώ ξαφνικά να «τους πατήσω το πόδι», όπως λέμε και στο America.
Πάντως δεν πιστεύω τίποτε από αυτά για τους εκβιασμούς γιατί, όπως έγραψε κι ο Μάκης, η γυναίκα – ΚΑΙ η οικογένειά της – δεν έχει ούτε…ρόδα! (Όπως κι αυτοί που την έχωσαν μέσα δεν έχουν…«τσίπα» στα βρακιά τους!) ΤΩΡΑ μόλις πήρε ένα σπίτι, για το οποίο ΠΟΥΛΗΣΕ το πατρικό της και τα υπόλοιπα τα πήρε ΔΑΝΕΙΟ! Υπάρχει, μάλιστα, στο «ΠΘ» στήλη γνωστού δικηγόρου που εύχεται να δει σφοδρές αντιδράσεις από το δικηγορικό σύλλογο γι’ αυτήν την ΠΑΡΩΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ που παρακολουθούμε αυτές τις μέρες. Αμήν!
Εγώ όμως, θα πάω και παραπέρα: ΔΕΝ πιστεύω ότι η κοπέλα αυτή ήταν ποτέ «γκόμενα» του Ζαχόπουλου. Για να το πιστέψω θα πρέπει φίλος μου τεχνικός να δει το
DVD και να μου πει ότι δεν είναι hoax («στημένη μούφα», σε ελεύθερη μετάφραση). Γιατί, πιστεύω ότι μία κοπέλα που ήταν πάντα αριστούχος στο σχολείο και πρώτη σε ότι έκανε, κατακτώντας τα πάντα με το σπαθί της, αλλά κι εμφανίσιμη, ξαφνικά χρειάστηκε να…«κάτσει» στο…Ζαχόπουλο από όλους τους ανθρώπους (Έλεος!!! Για «γαλάζιο» με περνάτε;;; Ποιος «ραδικώνεται» έτσι αδιαμαρτύρητα και στα καλά καθούμενα;;;).
Ελπίζω να δω ένα
blog με την περίπτωση Τσέκου σύντομα, ή – ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ – μια ΕΞΩΘΕΝ παρέμβαση για το συμμάζεμα της ελληνικής «δικαιοσύνης», που έχει…«οξυμόρως» καταντήσει…ΠΑΛΛΑΚΙΔΑ μιας κυβέρνησης της οποίας τα μέλη περιμένουν να καταθέσει κάποιος νομοσχέδιο για…ελεύθερους γάμους ομοφυλοφίλων και ελπίζουν σε θετική αποδοχή της κοινωνίας, ώστε να μπορέσουν να…παντρευτούν αναμεταξύ τους!
Κάποιος πρέπει, τέλος πάντων, να αποστείλει ένα γράμμα σε συγκεκριμένους παραλήπτες, παράγοντες της διεθνούς «σκηνής», για να καταδείξει τα όσα συμβαίνουν εδώ με τη δικαιοσύνη και το πως εκλαμβάνει το τεκμήριο της αθωότητας για τον κάθε πολίτη ανάλογα με την κοινωνική του θέση και τη…δημοφιλία του. Εκτός κι αν γίναμε σαν τους Γερμανούς, που θεωρούν τους πάντες ενόχους εκτός αποδείξεως τουναντίον, γιατί…ΤΟΣΟ καταλαβαίνουν κι αυτοί οι κακόμοιροι!!! Αλλά κι αυτοί ακόμη, οι Γερμανοί, τους χώνουν ΟΛΟΥΣ μέσα: και τους μιζαδόρους διευθυντές των ΔΟΥ και τους ηθοποιούς που κουβαλούν ναρκωτικά σε σακούλες
supermarket και τους μεγαλοδικηγόρους που κάνουν ρεμούλες στο real estate και τους διακινητές ομολόγων της συμφοράς και τις…κουτσομπόλες που στήνουν αυτί στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις μας. Δεν αφήνουν ΚΑΝΕΝΑΝ έξω…επιλεκτικά, όπως κάνουν οι «δικές μας» (αναφέρομαι σε εισαγγελείς κι ανακριτές κι όχι στις εισαγγελίες και ανακριτικές υπηρεσίες, χρησιμοποιώντας – είμαι πλέον πεπεισμένος – το σωστό…γένος)!!! Που αφήνουν έξω επώνυμους με ναρκωτικά και ρίχνουν ισόβια στους…πορτιέρηδες των clubs που συχνάζουν επώνυμοι κι ανώνυμοι! Αυτό είναι ΑΝΑΝΔΡΙΑ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ και χαρακτηριστικό ανθρώπων που σε μία πολεμική σύρραξη – λόγου χάρη – θα γίνουν προδότες και δωσίλογοι για να σώσουν τον (χιλιοτρυπημένο) πισινό τους!!!
Κάποιος πρέπει να χτυπήσει κανα-δυό…αυτιά της διεθνούς κοινότητας. Σε «σεβαστό» βαθμό και…υπερατλαντικά, μπορώ κι εγώ! Αλλά οι «φίλοι μου» είναι πιο «αποστασιοποιημένοι» κι απομακρυσμένοι και θα τα κάνουν όλα…«μυστικά», με απροσδιόριστες επιπτώσεις και διαστάσεις! (Τα ξέρω κι εγώ και –μπορεί– και κάποιοι από εσάς!) Γι’ αυτό, πιστεύω ότι, η πίεση πρέπει να ασκηθεί από όργανα της ΕΕ, η οποία είναι…πλησιέστερη και πιο…αθυρόστομη σε τέτοια θέματα και «παίζει μπάλα» σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο και με «γεμάτες κερκίδες». Κι ελπίζω οι ηγέτες της αντιπολίτευσης να πάνε παραπέρα από το να καταγγέλουν στον…ελληνικό λαό τα αυτονόητα που βλέπει κάθε μέρα και να τα καταγγείλουν σ’ αυτούς που ΔΕΝ τα βλέπουν, αλλά τους αφορά επίσης. Οι περισσότεροι (πλην…Τράγκα και Ρίζου ίσως) τα ξέρουμε κύριοι – ΑΛΛΟΙ πρέπει να ξέρουν τι γίνεται. Σας δίνουμε το ελεύθερο να μας…«ξεφωνήσετε» μπας και σωθούμε! Όπως…ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!!
Δεν ξέρω αν ζητάω πολλά, αλλά δεν παίρνω…ομόλογα ΕΤΒΑ, ούτε
JP Morgan και ούτε – ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ – ελληνικού δημοσίου (μπρρρρ…). Capisce?

Uli Chris

3 σχόλια:

  1. Να συμπληρώσω, όσον αφορά το hoax, ότι ο καλύτερος φίλος και υποστηρικτής του Ζαχόπουλου είναι κινηματογραφιστής ειδικός στο... είδος!

    Περισσότερα... απανθίσματα στην... ανθολογία "ΟΙΚΟΣ ΑΝΟΧΗΣ" που κλείνει τα... 49 σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/12/07 21:03

    Όντως την προφυλακίσαν την Τσέκου για εκφοβισμό. Πρόκειται για θρασύτατο και αυθαίρετο δικαστικό πραξικόπημα που μόνο καρακαραδεξιοί και δη εξαγορασμένοι μπορούν να χωνέψουν ή να υπερασπιστούν (όπως η ανεκδιήγητη δημοσιογράφος της Βραδυνής χθες στη Ρίτσα Μπιζόγλη στον Άλφα). Και έρχεται σε συνέχεια της ατιμωρησίας της δεξιάς σε μια σειρά άλλα εγκλήματα και της τρομοκρατίας ή εξαγοράς των υπαλλήλων του κρατικού μηχανισμού που δεν είναι δικοί τους. "Να δεις τι θα σου κάνω", "πού θα σε στείλω", "πόσο ψηλά θα φθάσω γιατί έχω μπάρμπα, θα επιλεγώ εγώ, εσύ μείνε στάσιμος" κτλ. Η αυθαιρεσία της δεξιάς ανθίζει σε μια χώρα χωρίς κόμμα αντιπολίτευσης . Ηθοποιοί - διασκεδαστές, αποκόμματα χαριτωμένων νεανίσκων και σποραδικές στιβαρές ατομικές προσπάθειες στελεχών είναι αυτοί που μαζί με τον εμπορικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο κάνουν αντιπολίτευση. Όχι κάποιο άλλο κόμμα εξουσίας, αντίπαλο δέος στους ξεσαλωμένους δεξιούς.

    Πού είναι ο Γιώργος ΠΑπανδρέου; Γιατί δεν επισκέπτεται στον Κορυδαλλό την Τσέκου για συμπαράσταση; Γιατί δεν καταγγέλει το πραξικόπημα της προφυλάκισης; Μόνο οι ομοφυλόφιλοι αξίζουν της συμπαράστασής τους για τον κοινωνικό ρατσισμό που υφίστανται; Η εκμετάλλευση και η αγωνία της γυναίκας Τσέκου δενλέει τίποτα; Η φάλαινα να την κυνηγά λόγω φιλίας με τον Καραμανλή δεν λέει τίποτα; Μόνο εκδηλωσούλες για τη γυναίκα ξέρει να κάνει για τα σχετικά σουηδικά μασάλια. Γιατί δεν της παρέχει νομική συνδρομή για το Ευρ. Δικαστήριο το ΠΑΣΟΚ; Γιατί δεν καταγγέλει ευθέως την εξαγορά των δικαστικών; Κρίμα... Χωρίς ρίσκο και θεαματικές ενέργειες πάντως με ειδικό χειρισμό, όσο λεπτές κι αν είναι, εξουσία δεν βλέπει. Αν περιμένει από προγραμματικές δεσμεύσεις να κυβερνήσει... ζήσε Μάη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/1/08 09:33

    Όπως είπες logikos, και όπως έχω πει κι εγώ κατ' επανάληψιν και στην Piazza, και στον Τέλη, και στο 69100:

    Δεν μου φτάνει πλέον να βγει ο Γιώργος και να εφαρμόσει το πρόγραμμά του. Θέλω ΠΡΩΤΑ να κλείσει Καραμανλήδες, Αλογοσκούφηδες, Μπακογιάννες, Κεδίκογλες, Σανίδες, Κολιοκώστες, ΔΟΥ-τζήδες, Κορωνιάδες, Χατζηγάκες και άλλους Musmulus Diaforus στη "στενή" συνοπτικά και ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ δικάσιμου από ΣΟΒΑΡΟ δικαστή. "Νέα Αλλαγή", δηλαδή, όνομα ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ!

    ΑΦΟΥ τα κάνει αυτά να εφορμόσει και πρόγραμμα. Αλλιώς, θα γίνω ο πρώτος... αναρχικός καπιταλιστής (και μάλιστα τώρα στα γεράματα) και στις πρώτες εκλογές επί θητείας του θα τον τιμωρήσω! Και το δικό μου "θα" μετράει, καθώς ΔΕΝ είμαι πολιτικός (ούτε ίχνος, και πουθενά)!

    Πριν από 2-3 χρόνια ήθελα πρόγραμμα. Τώρα... θέλω ΑΙΜΑ!!! Διψάω! Πρώτα να ξεδιψάσω, λοιπόν, και ΜΕΤΑ το κυρίως πιάτο. Έεεεετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.