24.12.07

«Κόλπο» και στο υπουργείο Παιδείας...

Μεγαλύτερο και από του υπουργείου Πολιτισμού. Με εταιρεία συμβούλων και ευρωπαϊκά προγράμματα!

Το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει σε λίγο στο ΥΠΕΠΘ είναι 100 φορές πιο δυνατό από αυτού του Υπουργείου Πολιτισμού. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης και η παρέα του ετοιμάζονται για το μεγάλο φαγοπότι. Δίνουμε ελάχιστα στοιχειά και θα επανέλθουμε σύντομα:
1.ΤΟ ΥΠΕΠΘ ανέθεσε σε «εταιρεία συμβούλων» (ΕΑΙΤΥ) την εμπλοκή σε έργα πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ και συγχρόνως διόρισε διευθυντή του τμήματος του ΥΠΕΠΘ για τον έλεγχο αυτών των προγραμμάτων τον κ. ΚΟΜΝΗΝΟ υπάλληλο του ΕΑΙΤΥ, ο οποίος ήταν μέλος του ΔΣ του ΕΑΙΤΥ (Δηλαδή ο υπάλληλος της εταιρείας θα ελέγχει το αφεντικό του).
Για να δέσει το πράγμα στο ίδιο τμήμα επαναφέρει τον αποσπασμένο εκπαιδευτικό -που ήταν επί Γιαννάκου επίσης- κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ο οποίος διώχτηκε κακήν κακώς από την υπηρεσία αυτή πριν λίγο καιρό γιατί υπήρχαν καταγγελίες για υπόγειες συμφωνίες.
ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ -ΠΙΘΑΝΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΑΧΑΪΑΣ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.
Ο κ. Νικολόπουλος το 2004 πήγε στο ΥΠΕΠΘ - ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΣΤΟΣ!!! ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ 1 ΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ (Α ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΩΤΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΕΠΑΡΧΙΑ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ. Ο ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟ, ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΑΚΗ, ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΑΙΤΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΝΗΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ. Α ΡΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΕΓΥΓΙΑΝΤΗ!!
2. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ , Ο ΝΕΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ!!!
ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ - ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

[ αναδημοσίευση από το PRESS-GR ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.