4.10.07

Ντέρμπι Παρατηρητή - Χρόνου

Κοίτα να δεις ντέρμπι Παρατηρητή και Χρόνου (και υπό μίαν ψαγμένη θεώρηση Περιφερειάρχη – Στυλιανίδη).
«Μας αποχαιρετά ο Περιφερειάρχης» αναγγέλλει πομπωδώς και με κάποια κακεντρέχεια ο ΧΡΟΝΟΣ, αγενέστατα είναι η αλήθεια, αλλά τι να κάνει, his Euripides voice δεν αφήνει πολλά περιθώρια.
«Στα καθήκοντά του κανονικά ο Περιφερειάρχης» λέει ο Παρατηρητής την επόμενη. Και με ύφος σαν να θέλει να μας μπουκώσει με επίθετα του τύπου «ο πετυχημένος Περιφερειάρχης» ή ο «συγκροτημένος» ή ο «ευσυνείδητος» ή ο «μάγκας που δεν μασάει» ή ο «υπό αναβάθμιση».
Τι διαβάζω εγώ; Εκλεκτικές συγγένειες με μπόλικο παρά από πίσω και οι μεν και οι δε. Δυστυχώς...
Πού ποντάρω; Στο ΧΡΟΝΟ. Φαίνεται πιο κοντά στην πραγματικότητα. Το ρεπορτάζ του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ προορίζεται μάλλον για άμυνα του πολιτικού φακέλου του κ. Αγγελόπουλου, ως αντιστάθμισμα στο ογκώδες ντοσιέ «κριτική που υπέστην κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μου».
Αλλά στο ΧΡΟΝΟ ποντάρω και σε μια άλλη κοντρίτσα. 2-0 για μένα το σκορ υπέρ του κυρ Αλέκου. Αφορά την «επέκταση» του ΔΠΘ προς Δράμα και Καβάλα. Με χαιρεκακία ο ΧΡΟΝΟΣ αναγγέλλει ότι ο προστατευόμενός του νέος ΥΠΕΠΘ (τώρα ποιος είναι ποιανού προστατευόμενος έχω λίγο ψιλομπερδευτεί...) ΔΕΝ θα συναινέσει στο ξεχείλωμα του ΔΠΘ και θα φροντίσει να δημιουργήσει νέες σχολές στην Κομοτηνή. Αντιθέτως ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ φροντίζει να κρατά ζεστή ως είδηση την πρόθεση του ΔΠΘ για επέκταση σε γειτονικούς νομούς και να υπενθυμίζει τα όρια που μπορεί να παίξει πολιτικά ο Ευριπίδης με τις έξαλλες απαιτήσεις για ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ των εκεί μεγαλοπαραγόντων της ΝΔ.
Μάλλον 2-0 το σκορ υπέρ του Αλέκου. Πού να τσαλακωθεί τώρα ο Ευριπίδης με την πρωτιά στη Ροδόπη χαμένη...

logikos

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος5/10/07 14:15

    Στην Καβάλα ανέκυψε θέμα που αφορά τον αγαπημένο σας Στυλιανίδη. Ο Καλαντζής έβγαλε ανακοίνωση ότι τον συνάντησε την Δευτέρα 1 Οκτώβρη. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζονταν ότι ο Στυλιανίδης είναι περίπου θετικός στην επέκταση του ΔΠΘ σε Δράμα και Καβάλα. Όμως ο έτερος βουλευτής ΝΔ Καβάλας κ. Παναγιωτόπουλος βρήκε τον Στυλιανίδη στην Βουλή καιτον ρώτησε για την συνάντηση. Εκεί ο Στυλιανίδης φέρεται να του είπε ότι ουδέποτε συνάντησε τον Καλαντζή. Ο Καλαντζής επανήλθε και επιμένει ότι συνάντησε τον Στυλιανίδη. Ρωτήστε τον, έλεγε στην δεύτερη ανακοίνωση του ο κ. Καλαντζής. Δεν ρωτάτε εσείς τον Στυλιανίδη αν συνάντησε κάποιον από την Καβάλα πρόσφατα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.