4.10.07

Τα μαζεύει ο περιφερειάρχης… (Νο2)

Ωχ, Χατζατζάρη μου! Συζητείται, λέει, η αντικατάσταση, ξαναλέει, του Αγγελόπουλου, ματαλέει, με ΚΟΥΜΠΑΡΟ του Καραμανλή!!! Όϊ, Παναΐτσα μ’…
Τώρα…από τη ΜΕΒΓΑΛ μας έρχεται…από τη ΔΕΛΤΑ μας έρχεται…Α! Από Δ. Μακεδονία μας έρχεται! Και, όπως ξέρετε, η Δ. Μακεδονία είναι πλησίον των Σερρών!!! Που σημαίνει ότι μπορεί να έχει κολλήσει κανένα Σερραϊκό μικρόβιο ο «κομπάρος». Όπως τον ιό «Vlakentius Akanedum», ο οποίος πρωτίστως ανιχνεύθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή από τον Pasteur το 1869* και θεωρείται, πλέον, επιστημονικώς δεδομένο ότι έχει προσβάλει το 99,9% του πληθυσμού της περιοχής. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο «κομπάρος» του είναι Σερραίος ξεκάθαρα συνεπάγονται ότι…είμαστε μαθηματικά (99.9%!!!) καταδικασμένοι!!!
ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ…

* To 1849 o Lοuis Pasteur παντρεύτηκε την κόρη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου όπου δίδασκε, Marie Laurent. Έκανε μαζί της 5 παιδιά, από τα οποία μόνο 2 έφτασαν στην ενηλικίωση (τα άλλα 3…έμειναν μετεξεταστέα!). Τότε (αφού τα 3 κολλητήρια είχαν…πει το ποίημα «Ο Καραγκιόζης Μικροβιολόγος και το Σ-σ-σεραϊκό Γονίδιο») την ψυλλιάστηκε και άρχισε να την «ψάχνει». Επειδή η γυναίκα του είχε ρίζες από την Πρώτη Σερρών, πήγε εκεί και το «σκάλισε» το πράγμα, ανακαλύπτοντας τον ιό! Ο οποίος ιός, σε τοπικό επίπεδο, ήταν πανίσχυρος (είπαμε: 99,9% είναι αυτό…)!!! Ευτυχώς, λόγω των προσμίξεων και του διαφορετικού περιβάλλοντος τα 4/7 της οικογένειας Pasteur τη «σκαπουλάρισαν».

ΥΓ 1: Και μπορεί η παραπάνω ιστορία να είναι φανταστική βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, αλλά τίποτε δε θα μπορούσε να αποδώσει καλύτερα τη Σερραϊκή πραγματικότητα!
ΖΩΗ ΣΕ ΛΟΓΟΥ ΤΗΣ …
ΥΓ 2: Ελπίζω για την Κομοτηνή να ισχύσουν τα «περιορισμένα» ποσοστά…
ΥΓ 3: Η παροιμιώδης, πλέον, γυάλινη σφαίρα μου, που δε με έχει «ρίξει» ούτε μια φορά (ούτε κι εσάς), πάααλι το πέτυχε: τι λέγαμε (στο Νο. 1) ότι θα μας στείλουν κάποιον από το σινάφι τους που δε θα τους χαλά την πιάτσα με «ηθικές» αρλούμπες;


Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.