13.10.07

Τεράστιο το κενό…

…που αφήνει πίσω στην Κομοτηνή ο Παναγιώτης Χαλβατζής, διευθυντής (!!!!) του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη. Σύμφωνα με την απόφαση 110006/η/4.10.2007 που υπέγραψαν από κοινού τόσο ο Υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, όσο και ο προϊστάμενος του Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στυλιανίδης και δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης, με αριθμό φύλλου 434 της 11ης Οκτωβρίου, ο Παναγιώτης Χαλβατζής του Στεργίου υπάλληλος κλάδου ΔΕ Διοικητικού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης, αποσπάται σε θέση μετακλητού υπαλλήλου, με βαθμό Α’ και Μ.Κ. 1 και ορίζεται Διευθυντής του Γραφείου αυτού (Αριθμός Βεβαίωσης ΥΔΕ/ΥΠΕΠΘ 17419/9.10.2007).

Ενδιαφέρον έχει να διαβάσετε και το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης της Θράκης» για το ποιοι θα επιλεγούν για το πολιτικό γραφείο της Κομοτηνής. Τα φαντάσματα του παρελθόντος επανεμφανίζονται. (διαβάστε εδώ…)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.