4.9.07

Η Προβοκάτσια και ο Φασισμός προς τους bloggers από τον Ευριπίδη Στυλιανίδη

Οι προβοκατόρικες και φασιστικοί μέθοδοι του Ευριπίδη Στυλιανίδη δεν έχουν τελειωμό…Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε φίλος blogger βρέθηκε στην παραλιακή ζώνη της Μαρώνειας και συγκεκριμένα στον Ίμερο. Το βράδυ του Σαββάτου ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης μίλησε στους κατοίκους του οικισμού και ο κακόμοιρος blogger…έβγαλε το κινητό του για να αποθανατίσει μέρος της ομιλίας του βουλευτή. Τι το ήθελε ο καημένος; Λίγη ώρα αργότερα, οι συνεργάτες – χαφιέδες και ίσως ο ίδιος ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ειδοποίησαν την αστυνομία (!!!!!!!!!), η οποία επιδόθηκε σε ένα ανελέητο κυνηγητό για την σύλληψη του κακοποιού!!! Ενώ ειδοποιήθηκε το τμήμα Τροχαίας Ροδόπης για να γίνει εξακρίβωση των πινακίδων του αυτοκινήτου, βρέθηκε τουλάχιστον ονομαστικά, ποιος είναι…ο εγκληματίας!
Η αστυνομία ενόχλησε τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής Ροδόπης του ΠαΣοΚ Παύλο Δαμιανίδη (!!!!!!!!!) για να βάλει σε τάξη, τον άτακτο blogger! Σκηνές απείρου κάλλους από το χαφιεδότσουρμο του υφυπουργού. Η καθημερινότητα των bloggers της Ροδόπης έχει να κάνει πλέον με την αστυνομία και κάθε πάσης φύσης δωσίλογο!...
Όλα αυτά σε μια δημοκρατική χώρα…αλλά με φασίστες λειτουργούς!
Η PIAZZA del POPOLO οργανώνει στο γνωστό μέρος και την γνωστή ώρα, για την τελευταία εβδομάδα των εκλογών, τις ομάδες κρούσεις και τις ομάδες διανομής υλικού…για τις ημέρες και τα έργα του υφυπουργού! Η συμμετοχή όλων είναι εκτός από επιβεβλημένη πρέπει να είναι και μαζική. Όσοι δεν μπορούν να συμμετάσχουν λόγω του ακατάλληλου της ώρας μπορούν να προμηθευτούν τα φυλλάδια και να τα διανείμουν σε συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.