4.9.07

Εγώ καλά σας τα 'λεγα...ΞΑΝΑ!

Ότι δηλαδή ο Μπούλης ΔΕΝ έχει τα κότσια να κάνει debate tet-a-tet με το Γιώργο και γι' αυτό, όχι μόνον επιμένει στην παρουσία των πολιτικών αρχηγών των άλλων κομμάτων (όπως το 2004), αλλά καλεί και τους πολιτικούς αρχηγούς των…αποκομμάτων, τύπου «Μισή-Μερίδα-Και-Αν».
Το ζητούμενο σαφώς είναι να περιοριστεί ο χρόνος ανάπτυξης της θέσης του καθενός, αφού αυτή είναι κάτι που ο Γιώργος έχει κι Μπούλης…δεν ψάνχει καν (αφού ως «θέση» αντιλαμβάνεται την καρέκλα που θα κάθεται…)!
Και σ' αυτούς που θα σπεύσουν τα μαντάτα ότι «θα γίνει debate μεταξύ των δύο αργότερα» έχω να πω ότι αυτό δεν αποτελεί νέο, αλλά είναι αμφίβολο αν τελικά θα πραγματοποιηθεί. Και ΑΝ γίνει, όσο περισσότερο προετοιμασμένος κι αν εμφανιστεί ο Μπούλης, πάλι…μπουρμπουλήθρες θ' ακούσουμε.
Εκτός βέβαια από τους περήφανους! (Στ' αυτιά…βεβαίως, βεβαίως).

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.