4.9.07

Η Προβοκάτσια και ο Φασισμός του Ευριπίδη Στυλιανίδη (η συνέχεια)

Το πρωινό της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου, στο ράδιο Κομοτηνή ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής Τάσος Βαβατσικλής, θα έδινε μια συνέντευξη για την πολιτική επικαιρότητα των ημερών με θέμα τις εκλογές. Και λέω θα έδινε, γιατί ξαφνικά το ρεύμα που τροφοδοτεί τις κεραίες όλων των ραδιοφωνικών σταθμών της Κομοτηνής κόπηκε…Και όλος τυχαίος, στον αέρα των ερτζιανών έπαιζαν δύο σταθμοί, που όλος τυχαίος πάλι έπαιζαν ο ένας δηλώσεις του Ευριπίδη Στυλιανίδη και ο άλλος μια συνέντευξη του ιδίου. Σε συνεχή τηλεφωνήματά μας στις βλάβες της ΔΕΗ, καθώς και σε στελέχη της δημόσιας επιχείρησης, για να ενημερωθούμε για το λόγο που δεν υπήρχε ρεύμα τις πρωινές ώρες στο πάρκο κεραιών, απάντηση δυστυχώς δεν λάβαμε!
Και ξαφνικά ύστερα από αυτό το ατόπημα του, στέλνει δελτίο τύπου στα ΜΜΕ της Ροδόπης και ενημερώνει ότι δέχεται προβοκατόρικο πόλεμο από πλασματικά email. Έλεος!!!!
Προς ενημέρωση των αναγνωστών μας, η συνέντευξη του Τάσου Βαβατσικλή θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες. Όσοι δεν έχετε την ευκαιρία να την ακούσετε ζωντανά από το Ράδιο Κομοτηνή, η συνέντευξη θα υπάρχει και στο WEB RADIO της PIAZZA del POPOLO.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.