3.9.07

Καταγγελία του Αντώνη Γραβάνη και των νεολαίων της Ροδόπης

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της PIAZZA del POPOLO, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ στη Ροδόπη θα προχωρήσει σε επώνυμη καταγγελία εναντίον του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη. Μέσα σ’ αυτή θα αναφέρονται λεπτομερέστερα οι λόγοι και θα συνυπογράφουν και αρκετά μέλη της Οργάνωσης τοπικά.
Μέρος της καταγγελίας εξασφάλισε σε αποκλειστικότητα το blog μας και σας το καταθέτει:

«…καταλαβαίνω τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που περνάτε τα τελευταία χρόνια και φαεινό παράδειγμα είναι ότι δεν μπορέσατε να εξοικονομήσετε ορισμένα χρήματα κύριε Ευριπίδη Στυλιανίδη. Καταλαβαίνω επίσης ότι όλα τα λεφτά σας πηγαίνουν σε δωρεές και προσπαθείτε με το πενιχρό εισόδημα σας να καλύψετε και τις ατασθαλίες της ΜΚΟ Αλληλεγγύη, πληρώνοντας σε τράπεζες για τα χαμένα σιτηρά της ΕΑΣ Ροδόπης και χαμένων ορνίθων. Καταλαβαίνω επίσης ότι από τα ελάχιστα που σας μένουνε προσπαθείτε να καλύψετε τις ανάγκες του αντ’ αυτού σας Παναγιώτη Χαλβατζή για τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Καταλαβαίνω επίσης ότι ξεπληρώνεται ακόμα τα πετρέλαια που δώσατε παραμονές των δημοτικών εκλογών στους παλιννοστούντες συνδημότες μας για να ζεσταθούν οι καημένοι ενόψει του δύσκολου χειμώνα. Καταλαβαίνω επίσης και συμπονώ ότι δεν θα δώσετε δεκάρα τσακιστή στις εφημερίδες και τα ΜΜΕ όλης της Ελλάδας…γιατί δεν σας παίζουν καθόλου τον τελευταίο καιρό. Γενικά καταλαβαίνω την άσχημη οικονομική σας κατάσταση. Την έχετε παραδεχθεί και ο ίδιος άλλωστε στο εξώδικο που στείλατε στον δημοσιογράφο Τέλη Κελεσίδη.
Αλλά αγαπητέ Ευριπίδη είναι ανεπίτρεπτο, για λόγους οικονομίας, να μην ανάψετε τα air condition στο ξενοδοχείο που φιλοξένησε την εκδήλωση για τους νεολαίους της Ροδόπης. Εγώ, οι φίλοι και συνάδελφοι μου δεν αντέξαμε την ζέστη και δεν μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε το όραμα σας για εμάς…»

Η PIAZZA del POPOLO εξασφάλισε φωτογραφία που δείχνει του λόγου το αληθές. Από την αφόρητη ζέστη ο Αντώνης Γραβάνης ίδρωσε. Τι έχει να πει τώρα ο υφυπουργός;



Γράφει ο Μιχάλης «Air Condition» Κωνσταντίνου
mixakosta@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.