3.9.07

Η μαύρη προπαγάνδα της ΝΔ

Μέθοδοι του παρελθόντος αλλά που ταιριάζουν απόλυτα στην Νέα Δημοκρατία χρησιμοποιούνται και σ’ αυτήν την εκλογική αναμέτρηση. Έτσι μετά το 2004 που μοιράστηκαν εκατομμύρια φυλλάδια στους «χριστιανούς» ψηφοφόρους, έρχεται η προπαγάνδα μέσω των επιστολών για επαγρύπνηση των μελών του κυβερνόντος κόμματος. Μόνο που η αποστολή στα ΕΛΤΑ είναι ομαδική και οι παραλήπτες αναμφιβόλου κομματικών πεποιθήσεων.
Η παρακάτω επιστολή ήρθε σήμερα στα χέρια μας. Πριν από εμάς όμως ο ταχυδρόμος την έδωσε σε συνταξιούχο οικοδόμο (!!!!!!) και αποστολέας είναι η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΕΚΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΔ-ΣΑ της ΝΔ. Η επιστολή, η οποία υπογράφετε από τον ειδικό γραμματέα του συνδικαλιστικού οργάνου Υποναύαρχο Μπουτσικάρη Γεώργιο και τον γραμματέα Αντιστράτηγο Χριστοδούλου Νικόλαο, μιλάει για ρατσιστικούς νόμους του ΠαΣοΚ και δίνει οδηγίες στους «απόστρατους αξιωματικούς» για την στάση που θα ακολουθήσουν στις πολιτικές ομιλίες με συναδέλφους. Μάλιστα σε ένα σημείο τονίζει «…συνάδελφοι, είσαστε όλοι έμπειροι στα θέματα προπαγάνδας εμείς προσπαθήσαμε να σας δώσουμε μερικά στοιχεία τα οποία πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσουν…»
Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΑ
ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ.


1 σχόλιο:

  1. Κρίνοντας από τον τρόπο που γράφουν ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ!

    Τυπικά δείγματα δεξιών δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.