3.9.07

Δίνουμε χέρι βοηθείας στον Δήμαρχο Κομοτηνής

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής υποσχέθηκε, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, κάθε χρόνο να κάνει έναν απολογισμό δράσεων και να τον παρουσιάζει στους δημότες μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Καθισμένος στο γραφείο του και με ύφος θυμωμένου άντρα –οι δηλώσεις ήτανε αμέσως μετά το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο- και με τα χέρια όπως πάντα σταυρωμένα μπροστά του, σαν άλλος Ναπολέων Βοναπάρτης, δήλωσε πως ο ετήσιος απολογισμός θα συνοδεύετε για τους καχύποπτους και με φωτογραφίες. Η ιδέα άραγε αυτή ποιανού είναι;
Θέλουμε να συμβάλλουμε κι εμείς στην προσπάθεια του πιο τεμπέλη Δημάρχου που γνώρισε ποτέ αυτή η πόλη και να του δώσουμε τις φωτογραφίες που τράβηξε ο δημοσιογράφος Τέλης Κελεσίδης το πρωί της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου, για να τις βάλει στον………απολογισμό του!
Δείτε εδώ!

1 σχόλιο:

  1. Κι ο Βοναπάρτης 1.50 με τα χέρια ανάταση ήταν! Αλλά όχι και να του βάζετε χέρι βρε παιδιά! Για την... Ιωσηφίνα τον περάσατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.