4.9.07

Βρήκαμε…έργο του κ. Στυλιανίδη στο Δήμο Σώστη!

Στις πρώτες διαφημιστικές προεκλογικές καταχωρήσεις, στα τοπικά ΜΜΕ, του κ. Στυλιανίδη, γινόταν και αναφορά στα φωτοβολταϊκά πάρκα!
Στις νέες του διαφημιστικές καταχωρήσεις, όπου υπάρχει χωρισμένος ο χάρτης της Ροδόπης κατά Δήμο, τα φωτοβολταϊκά πάρκα, απουσιάζουν παντελώς!
Στη νέα καταχώρηση, με τόξα που αναφέρονται στους Δήμους, ο κ. Στυλιανίδης, διαφημίζει το έργο του, ανά Δήμο και Κοινότητα της Ροδόπης!
Οι διαφημίζεις αυτές, υπάρχουν σε όλα τα ΜΜΕ της Κομοτηνής (πλην φυσικά της Παρέμβασης!) Μα για σταθείτε!
Υπάρχει ένας Δήμος, όπου ο κ. Στυλιανίδης, δεν διαφημίζει τίποτα! Ο Δήμος Σώστου! Είναι δυνατόν σε ολόκληρο Δήμο να μην έγινε έργο που να προώθησε ο υφυπουργός; Και όμως εμείς βρήκαμε…ένα!
Λίγο μετά τις δημοτικές εκλογές στο Σώστη και αφού έχασε ο υποψήφιος δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας κ. Μουσταφά, προκειμένου να διασώσει τον υπάλληλο του Δήμου κ. Χριστόδουλο Κασάπη, ο οποίος στήριζε ενεργά στην τότε προεκλογική περίοδο τον απερχόμενο δήμαρχο, με απόφαση των υπουργών Προκόπη Παυλόπουλου και Ντόρας Μπακογιάννη και χωρίς να ερωτηθεί (έτσι, για τυπικούς έστω λόγους…) ο νέος δήμαρχος, τον απόσπασε στο πολιτικό του γραφείο. Στερώντας τον Δήμο Σώστη, από ένα έμπειρο υπάλληλο, ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει το νέο δήμαρχο κ. Καδή Ισμέτ, ο οποίος θα ήθελε τις γνώσεις του στα πρώτα του βήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.