3.9.07

Παπαγαλοκοτσάκης

Θα συμφωνήσω με τα γραφόμενα του logikou, σε ότι αφορά με την παραφιλολογία του σεναρίου που εντέχνως προσπαθεί να περάσει η πτέρυγα Στυλιανίδη στο λαό της Ροδόπης, είτε μέσω των ΜΜΕ που ελέγχει πλήρως είτε μέσων των «παπαγάλων» της. Τις τελευταίες μέρες ο δήμαρχος Κομοτηνής, όπου σταθεί και όπου βρεθεί ξεκινάει το συγκεκριμένο παραμυθάκι που του έμαθε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Το πρωινό του Σαββάτου σε κεντρικό καφενείο της πόλης, έκανε την εμφάνιση του μετά από καιρό ο Δημήτρης Κοτσάκης και ξεκίνησε πολιτική συζήτηση. Είπε ακριβώς αυτά που διαβάσαμε όλοι στην εφημερίδα «ο Χρόνος».
Σύμφωνα με πληροφορίες του, το Τούρκικο Προξενείο στην Κομοτηνή έδωσε «γραμμή» στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας να μοιράσουν τους ψήφους τους για να έχουν δυο εκπροσώπους στο Κοινοβούλιο. Τι πληροφορίες είναι αυτές που έχει άραγε ο Δήμαρχος; Του τις δίνει ο κύριος Μπουρνόβας του Υπουργείου Εξωτερικών ή ο κύριος Ντεντέ ο κολλητός του; Με τον παραπάνω «φόβο» και την παραδοχή προβαδίσματος του ΠαΣοΚ στη Ροδόπη του Ελληναρά Δημάρχου, η ΝΔ υπάρχει περίπτωση, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, να μείνει χωρίς χριστιανό βουλευτή και γι’ αυτό πρέπει να πριμοδοτηθεί με σταυρούς ο υφυπουργός. Δηλαδή αναγνωρίζουν την πτώση σε αριθμό ψήφων του πολιτικού τους μέντορα Ευριπίδη Στυλιανίδη και φοβούνται τόσο; Και γιατί να μην ψηφίσουν οι οπαδοί της συντηρητικής παράταξης τον Κυριάκο Μπαμπασίδη ή τον Χρήστο Μπραντζουκάκη; (αλήθεια τι κάνει αυτός;). Αυτοί δεν είναι ΝΔ; Ανήκουν σε άλλο πολιτικό σχηματισμό;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί επιστρατεύουν μέχρι και τον Δήμαρχο γι’ αυτό το παιχνίδι. Μήπως τα μηνύματα δεν είναι καλά; Μήπως ο «στόχος» των 20.000 ψήφων (χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα) που έβαλε σαν πήχη ο Ευριπίδης Στυλιανίδης είναι δύσκολα να ξεπεραστεί;
Πάντως τα παπαγαλοκοτσάκια έχουν βγει παγανιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.