4.9.07

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά

Για πρώτη φορά, ένοιωσα συμπάθεια για τον καημένο τον Αλογοσκούφη. Στο panel του Ευαγγελάτου χθες, τον έβγαλαν μπροστάρη για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, δηλαδή το γιατί στη Χαλκιδική που κάηκαν καλλιέργειες, ή στην Κρήτη που κάηκαν πυροσβέστες, δε δόθηκαν αποζημιώσεις και δίνονται τώρα λόγω εκλογών.
Σαφώς οι απαντήσεις του δεν έπειθαν ούτε τον ίδιο (εμείς τα αμερικανάκια στο πανεπιστήμιο έχουμε διδαχθεί και body language) οπότε δεν έπεισαν και κανέναν άλλο. Ο Ευαγγελάτος κάποια στιγμή αναγκάστηκε να το «αφήσει», αφού έτσι θα έτρωγε όλη την εκπομπή με δικαιολογίες των αδικαιολόγητων, αλλά η ζημιά στον Αλογοσκούφη είχε γίνει.
Και στο φινάλε, ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ ΑΥΤΟΣ; Αυτός ήταν ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ στην Ελλάδα που ήθελε να δώσει το κράτος λεφτά. Μάλλον γι' αυτό τον έστειλαν εκεί, αλλά τους «γύρισε». Αυτοί οι επικοινωνιολόγοι της κυβέρνησης, τελικώς, είναι πολύ υπερτιμημένοι. Μένει να δούμε αν είναι αρκετοί ώστε να χάσουν ΜΟΝΟΙ τους τις εκλογές…

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.