23.8.07

Trivia

1. O εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, σχολίασε ότι «η θέση του κόμματός του είναι ξεκάθαρη, να μην υπάρξει καμιά σκιά στην υπόθεση των ομολόγων και να χυθεί άπλετο φως». Υπενθύμισε, ότι «η ΝΔ ήταν που αποκάλυψε την υπόθεση και την παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη».
Τrue or False?
False! Ο Καρχιμάκης αποκάλυψε τη ρεμούλα και η ΝΔ –μη μπορώντας να κάνει και διαφορετικά, την παρέπεμψε στη δικαιοσύνη (αν και ο όρος «δικαιοσύνη» πλέον ελέγχεται).
2. Ποιος πρέπει να διαδεχθεί το Χηνοφώτη στην ηγεσία του ΓΕΕΘΑ;
Ο Γούσης του ναυτικού, ως αρχαιότερος. Αλλά αφού θα τον διαδεχθεί ο Γράψας, ο Γούσης πρέπει να αποστρατευθεί. Στις ένοπλες δυνάμεις, άλλωστε, από το 2004 προέχει το μεταξωτό κι η επιδεξιότητα εις βάρος της εμπειρίας και της ικανότητας.
3. Με τι μοιάζει ο Χηνοφώτης; Με χήνα ή με Φώτη;
Με τη χήνα του φίλου μου του Φώτη!
4. Πως έβγαλε τη νομική ο Κολιοκώστας;
Η απάντηση δίνεται σε παρενθετική παράγραφο προηγούμενου σχολίου μου με τίτλο «Η άλλη γνώμη», το οποίο επίσης εξηγεί πως έγινε οικονομολόγος ο Αλογοσκούφης!
5. Με τι μοιάζει ο Κολιοκώστας; Με κολιό ή με Κώστα;
Και με τους δύο. Εν ολίγης, είναι ίδιος ο Καραμανλής!
6. Τι είπε ο Ζορμπάς στον Κολιοκώστα;
«Ο κ. εισαγγελέας Εφετών απευθύνθηκε σε λάθος διεύθυνση. Τα μη σύννομα είναι άλλα και είναι αρκετά.» Αρκεί να ξέρει κανείς ανάγνωση (συμπληρώνει ο γράφων).
7. Τι έχει να φοβηθεί μια μπουλντόζα από μία αδερφή;
Το…λεκέ στις ρόδες της!
8. Τι θα γίνει όταν οι αστυνομικοί εισέλθουν στο ανακριτικό δωμάτιο με τους 20 αραπάδες που συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη;
Της ΕΛΑΣ το ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!
9. Πως μειώνεις την ανεργία 1,5 ποσοστιαία μονάδα σε μία ώρα;
Πρώτα αποφεύγεις να καταγράψεις ως ανέργους όσους εντάσσονται σε προγράμματα εργασιακής εμπειρίας (περισσότερα από 30.000 άτομα!). Μετά ξεχνάς να υπολογίσεις τους ανέργους που είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ. Και, τέλος, υπολογίζεις ως εργαζομένους όλους όσους έχουν δουλέψει έστω και μία ώρα (!) στο συγκεκριμένο διάστημα. Όταν τελειώσεις, υπολογίζεις (λανθασμένα, αφού δεν ξέρεις τι σου γίνεται!) τους ανέργους εκείνους που δε δηλώνονται πουθενά κι έχουν τουλάχιστον δύο χρόνια να δουλέψουν και αφαιρείς το νούμερό τους (προχθές κάποιος «ηλεκτρονικός εγκέφαλος» - βλ. διαστημόβλαχος» - τους υπολόγισε σε 100.000!). Και ΠΡΑΑΑΦ!!! Μείωσες την ανεργία κατά 1,5 ποσοστιαία μονάδα…αν είσαι ΒΛΑΚΑΣ!!! Γιατί, αν είσαι ΑΪΤΟΣ, μπορείς να τη μειώσεις κατά τουλάχιστον 2,5-3%!
10. Τι θα προσπαθήσει να μάθει η ελληνική δικαιοσύνη τα επόμενα λεπτά έως χρόνια, αναλόγως της νοημοσύνης της;
Να κάνει ότι π.χ. κάνει ο Σαρκοζί, που ανακοίνωσε ότι στο εξής οι κατάδικοι για σεξουαλικά εγκλήματα θα εκτίουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ποινή τους και ότι η πλήρης έκτιση της ποινής δεν θα συνεπάγεται αποφυλάκιση, αφού οι παιδόφιλοι θα εξετάζονται από γιατρούς οι οποίοι και θα κρίνουν κατά πόσον είναι επικίνδυνοι και στην περίπτωση αυτή θα στέλνονται σε νοσοκομείο υψίστης ασφαλείας. (Εμείς κρατάμε χρόνο να δούμε πότε θα το καταφέρει…)
11. Πως θα είναι η εξωτερική πολιτική της ΝΔ αν ξαναπάρει τις εκλογές;
Παρατηρητικότατη, όπως πάντα! Θα παρατηρεί τους Τούρκους ναυαγούς να περισώζονται από…Τούρκικα σκάφη εντός Ελληνικών υδάτων, θα παρατηρεί τους (άσχετους!) Τούρκους πιλότους να καταρρίπτουν τους δικούς μας εντός Ελληνικού εναέριου χώρου, θα παρατηρεί την ΑΜΕΣΑ επικείμενη ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου και την υιοθέτηση της…Μακεδονίας από τον κύριο Μεγκαλέξαντριτς και θα παρατηρεί τους Αμερικάνους αυστηρά ρωτώντας: «Γιατί καλέ;»

Ναι…καλέ! Γιατί γελάτε;

Uli Chris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.