22.8.07

Ακούστηκε κι αυτό...

...συνεργάτες – σύμβουλοι του Δημάρχου Κομοτηνής Δημήτρη Κοτσάκη, διαδίδουν τις τελευταίες ημέρες ότι πίσω από την προσπάθεια της PIAZZA del POPOLO κρύβεται ο υποψήφιος βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ Κυριάκος Μπαμπασίδης.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο πολιτικός τους μέντορας Ευριπίδης Στυλιανίδης ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα, μετά την «χυλόπιτα» που έφαγε από την Ρηγίλλης με τη μη κάθοδο του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, πετώντας λάσπη στον πιο υπολογίσιμο εσωκομματικό του αντίπαλο.
Εμείς με την σειρά μας απαντάμε ότι ο Κυριάκος Μπαμπασίδης είναι ένας ακόμα ιδεολογικά αντίπαλος. Μπορεί να έχει αγνές πολιτικές προθέσεις και όραμα για τη Ροδόπη (αντίθετα με τον υφυπουργό) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει στο απυρόβλητο η πολιτική την οποία πρεσβεύει.
Ο Δήμαρχος και οι παρατρεχάμενοι του, καλό θα ήταν να σκύψουν πάνω από τα ουκ ολίγα προβλήματα αυτής της πόλης και να αφήσουν το ρόλο του εκπροσώπου του Ευριπίδη Στυλιανίδη στη προεκλογική περίοδο. Ας δείξει στο λαό της Ροδόπης ο υφυπουργός τις πολιτικές του θέσεις και το πραογραμματικό πλαίσιο για την περιοχή (αν υπάρχει βέβαια) και μετά να αφήσει ελεύθερους τους...παπαγάλους!
Γράφει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.