2.8.07

Δεν τον είπε «κλέφτη»!!

Μας θυμήθηκε (ή του το σφύριξαν!!) και ο αντιδήμαρχος καθαριότητας (προφανώς όχι για τα σκουπίδια, τα αδέσποτα ή τις δημοσιεύσεις...) αλλά επειδή καταχωρήσαμε ένα σχόλιο του blogspot Piazza del Popolo..!! Κι επειδή είμαστε ανοιχτοί, σαν εφημερίδα, σε απαντήσεις καλώς να τη δεχθούμε αλλά όχι να λογοκρίνουμε ή να ψάξουμε όπως μας αναφέρθηκε ένα κείμενο που «έγραψαν παιδάκια που δεν έχουν ποτέ δουλέψει στη ζωή τους...»
Όσο για τη διόρθωση...όπως γράφτηκε στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου τόνισε ο κ. Ναλμπάντης -και απ' ότι καταλάβαμε- δεν είπε «κλέφτη» τον αείμνηστο δήμαρχο που ήταν τότε και πρόεδρος της ΔΕΤΑΚΟΜ...Εκτός πρακτικών όμως πως αποκάλεσε την τότε διοίκηση ο κ. αντιδήμαρχος "νοικοκύρηδες"..;!!

(αναδημοσίευση από την εφημερίδα "Θρακική Αγορά")

2 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με το οφθαλμοφανές γεγονός ότι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας απαξιεί να ασχολείται με σκουπίδια (τα οποία προφανώς... αφήνει στην ησυχία τους), δε μπορεί να θεωρεί όμοια τα μέλη των προηγούμενων δημοτικών αρχών, αφού -αν τα θεωρούσε- επίσης δε θα ασχολιόταν μαζί τους.

    Ή ειρωνία της τύχης δεν είναι ότι ο κ. Ναλμπάντης χαρακτήρισε "νοικοκύρηδες" τους προκατόχους των κοινών, αλλά ότι ο χαρακτηρισμός δε θα μπορούσε να ήταν πιο εύστοχος. Για μαλλί, πήγε, λοιπόν, και βγήκε κουρεμένος. Ο καημένος...

    Η αλήθεια είναι ότι, παρόλο που η Κομοτηνή ανέδειξε αρκετούς μεγάλους Δημάρχους, οι κ.κ. Παπαδριέλλης και Βαβατσικής ήταν οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ που πέρασαν ποτέ από το Δήμο. Και ο δημότης θα το καταλάβει (αν δεν το έχει κάνει ήδη), αφού ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. Γιατί, είπαμε: ο Κομοτηναίος μπορεί να πιαστεί Κώτσος ΜΙΑ ΦΟΡΑ και πάνω στο μεθύσι! Η... επανάληψη της γκάφας δεν είναι ίδιον γνώρισμα της φυλής.

    Και επειδή το παραπάνω είναι ήδη, ή θα είναι λίαν συντόμως, ηλίου φαεινότερο στους Κομοτηναίους, θα διαφωνήσω με μερικούς που λένε ότι ο κ. Βαβατσικλής δε θα πρέπει να είναι ξανά υποψήφιος. Γιατί, είπαμε, ο Κομοτηναίος ΔΙΑΘΕΤΕΙ και ΚΡΙΣΗ και ΚΟΤΣΙΑ. Κι αν αυτή του υποδείξει να ζητήσει εμπράκτως συγγνώμη ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! Αρκεί να θυμηθείτε την περίπτωση Στογιαννίδη-Κατσιμίγα. Δε νοείται για μια προσωρινή απογοήτευση να στερηθεί η Κομοτηνή το όραμα και τη νοικοκυροσύνη.

    Απλώς ελπίζω να μην πάθει η πόλη μας τη ζημιά που έπαθε η χώρα: να μην πισωγυρίσει δηλαδή 20-25 χρόνια εξαιτίας μιας παρένθεσης κακής διακυβέρνησης διαρκείας μόλις 3-4 ετών.

    Ουαί και αλίμονο! Το τίμημα για την Κομοτηνή θα ήταν άδικο και άνισο του προσωρινού συλλογικού διανοητικού blackout των δημοτών της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/8/07 19:01

    Δεν μας χέζεις ρε Ναλμπάντη...................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.