2.8.07

Η κίνηση του λογαριασμού του Δήμου Κομοτηνής

Ενδιαφέρον προκαλεί η κίνηση του μοναδικού λογαριασμού του Δήμου Κομοτηνής, στην Τράπεζας Πειραιώς για τον μήνα Ιούνιο για τρεις κυρίως λόγους.
Πρώτον
, γιατί μέσα σε ένα μήνα από τα ταμεία του
Δήμου«φεύγουν» με ιδιαίτερη ευκολία 1.854.317,31€. Δεύτερον, οι εισπράξεις που κάνει ο ταμίας είναι μόνο 53.404,38€ και αυτά ελέω του νέου κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Πόσοι πήγαν και πλήρωσαν τα υπέρογκα πρόστιμα που τους επέβαλε η τροχαία!... (αυτό διαπιστώνετε στην αιτιολογία που έχει τα ονόματα των συγκεκριμένων υπαλλήλων που κάνουν τις καταθέσεις). Τρίτον, είναι ηλίου φαεινότερο ότι η «κάβα» της νέας δημοτικής αρχής άρχισε να αδειάζει επικίνδυνα. Αυτοί που ασχολήθηκαν με οικονομικά σε μεγάλους οργανισμούς καταλαβαίνουν. Στα τέλη του μηνός Μαΐου και ενώ το υπόλοιπο του λογαριασμού είναι 2.045.113,45€ στα τέλη του μηνός Ιουνίου είναι 1.292.413,98€. Μείον 752.699,47€.
Ο Δήμος Κομοτηνής πλέον αντιμετωπίζει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα το οποίο μπορεί να διαπιστωθεί πολύ εύκολα μέσα από την κίνηση του λογαριασμού του (Τυπώστε και δείτε καλύτερα τον λογαριασμό και θα καταλάβετε…). Να φανταστείτε ότι ακόμα δεν ήρθε ο χειμώνας, που τα έξοδα είναι τουλάχιστον τριπλάσια. Σ’ αυτό να προστεθεί ότι θα είναι και προεκλογική περίοδος και ο Δήμος Κομοτηνής δεν πρέπει να χαλάσει τα χατίρια ορισμένων…

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/8/07 14:21

    Ρε εκείνο το ποσό των 636.900ευρώ που πάει?????????
    Έλεος καλά κάνετε και τα βγάζετε να βλέπουν μερικοί κακοδιαχείριση...Φέρτε τους ορκωτούς ΤΩΩΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν τα ξόδευε ο Τάσος καλύτερα, που θα τα ξόδευε κι έξυπνα, αλλά άφησε να τα φάνε οι... κότες?

    Να μάθει, λοπόν, να μην το ξανακάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/8/07 18:58

    Υπάρχουν πολλά ποσά που μεταφέρονται σε λογαριασμούς που δεν ξέρουμε τι είναι. Καλό παράδειγμα του John V. που ρωτάει για το ποσό των 636.900 ευρώ,αλλά υπάρχουν κι άλλα εξίσου μεγάλα.Άλλωστε στις συναλλαγές ο Δήμος "χάνει" όπως λέει και το δημοσίευμα γύρω στα 752.000ευρώ. Αν συνεχιστεί αυτό (και συμφωνώ για τον χειμώνα) τα ταμεία έχουν ζωή βαριά βαριά μέχρι τα Χριστούγεννα.
    Δεν συζητάμε για τις δημοτικές επιχειρήσεις,γιατί αν ο καθρέφτης (Δήμος) έχει αυτά τα χάλια καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/8/07 19:00

    Μπορεί εγώ να "φακελώνω" τον Ευριπίδη, αλλά και συ Νικόλα το σκυλάκι του βλέπω δεν το αφήνεις να πάρει αναπνοή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/8/07 18:51

    eseis re lamogia poy briskete ta engrafa tou dimou.
    akoma tin ita den sas exi perasi.
    edo kai ena xrono simplironoyme.
    ante gia.
    se ena akoma mia ita tha exete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.