22.8.07

«Γαμώ το στανιό σου...θα σε πάω στον εισαγγελέα!»

Πριν από δυο ημέρες δέχθηκα ένα τηλεφώνημα, στο παλιό μου νούμερο το οποίο είναι στην κατοχή ενός συνεργάτη μου, από τον πατέρα ενός θιγμένου ΟΝΝΕΔίτη, του οποίου μέσω των σχολίων του blog τον αποκαλούσαν...αφισοκολλητή. Μάλιστα εκτός απ’ τις βρισιές (γαμώ το στανιό σου), δέχθηκα και τις απειλές του πατέρα, ότι αν δεν σβηστούν τα συγκεκριμένα σχόλια, θα πάει το «ιδιοκτήτη» του ιστολογίου στον εισαγγελέα.
Δυο πράγματα έχω να του πω, τα οποία του τα είπα και στο μεταξύ μας τηλεφώνημα, αλλά δεν νομίζω να τα κατανόησε λόγω της σύγχισης που τον διακατείχε.
Πρώτον, τα σχόλια δεν σβήνονται, όπως και δεν έχει σβηστεί κανένα τους 8 μήνες λειτουργίας του blog, ακόμα κι αυτά που μας βρίζουν, γιατί έτσι συμβάλουμε κι εμείς σ’ έναν δημοκρατικό διάλογο που γίνεται τα τελευταία χρόνια μέσω του internet και ειδικότερα μέσω των ιστολόγιων. Αν θέλει ο θιγμένος πατήρ του ΟΝΝΕΔίτη μπορεί να απαντήσει στο σχόλιο.
Δεύτερον, θα ήτανε μεγάλη μας χαρά η εισαγγελία να ψάξει να βρει (μέσω της GOOGLE) σε ποιον ανήκει το ιστολογίο PIAZZA del POPOLO. Αν δώσει στοιχεία η εταιρία (που αμφιβάλω) αυτά θα είναι τα εξής: Eyripidis Stylianidis – Xylagani, Rodopi, Greece…για να μην κουράζεστε!

2 σχόλια:

  1. ΑΧΑΧΑΧΑ!
    Κάπιοι δεν έχουν καταλάβει ότι το INTERNET είναι το απόλυτο μέσο Δημοκρατικής έκφρασης και ότι ΔΕΝ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/8/07 21:27

    Να του πεις αν ξαναπάρει να το βουλώσει και να κρύβεται γιατί αν επιμείνει θα βγάλω στην φόρα και λεπτομέριες για τις συμβάσεις του, τα κολπάκια του στην τράπεζα και διάφορα άλλα αφισοκολλητικά...

    Και εμείς σπουδάσαμε και πήραμε πτυχίο αλλά δουλειά δεν έχουμε. Όλες οι πόρτες κλειστές, παντού. Για συμβάσεις ούτε λόγος. Αφού λείξει η προθεσμία μαθαίνεις κάτι. Θέλει κομματική ταυτότητα. Αλλά δεν θα φιλήσουμε εκεί που πρέπει να κατουράμε. Δεν θα γίνουμε ούτε αφισοκολλητές ούτε πιόνια που φωνάζουν συνθήματα για ένα 1000άρικο.

    Κατάλαβες αφισοκολλητή. Η ανθρώπινη αξιοπρέπεια κοστίζει παραπάνω. Πάρε το 1000άρικο σου και μια πόλη από πίσω να σε κοροιδεύει και να χλευάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.