23.8.07

Χρήστος Μπραντζουκάκης : «Η ΝΔ περιορίστηκε σε συγγενικά πρόσωπα…»

«…όταν ξεκινήσαμε με τη ΝΔ είχατε ακούσει για κάποια επανίδρυση του κράτους. Σίγουρα μέσα στην επανίδρυση, εγώ πίστεψα ότι αυτή η λέξη περιλάμβανε πολλά πράγματα. Δηλαδή περιλάμβανε αποκατάσταση των αδικηθέντων και διωχθέντων από την 20ετία του ΠΑΣΟΚ. Ένας μέσα σε αυτούς, ήμουν και εγώ. Δυστυχώς στην πορεία τα τρία χρόνια, έστω και αυτό το απλό που ζήτησα ως κάποιο στέλεχος του κόμματος της ΝΔ, μία ηθική αποκατάσταση, δεν έγινε ποτέ…»,
«…εμείς λέγαμε ότι θα προστατεύσουμε το δημόσιο χρήμα. Βλέπετε ότι δεν σταμάτησε η διαφθορά. Με αυτά που ακούμε καθημερινά και δημοσιοποιούνται, με τα ταμεία, με τους κουμπάρους στο μονοπώλιο του γάλακτος, φαίνεται ότι δεν σταμάτησε καθόλου απλά μπορεί να περιορίστηκε. Περιορίστηκε σε συγγενικά πρόσωπα…».

Τάδε έφη Χρήστος Μπραντζουκάκης υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας στην εφημερίδα «ο Χρόνος» στις 18 Απριλίου 2007. Κι όμως ακριβώς 4 μήνες μετά ο εν λόγω κύριος θα κατέλθει υποψήφιος με το κυβερνών κόμμα. Σεμνά και ταπεινά συνέπεια λόγων από τους ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας. Δυστυχώς αυτοί κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους, δεν θα κοροϊδέψουν εμάς;;;

Διαβάστε την συνέντευξη…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/8/07 21:53

    κοίτα ο χρήστος πίεσε και τα κατάφερε.έκανε την δουλειά του.αυτός που δεν την κάνει με τίποτα είναι το αρχιλαμόγιο ο υφυπουργός.από τους 5 υποψηφίους αν εξαιρέσεις τον μπαμπασίδη όλοι οι άλλοι μέχρι και ο ιλχάν είναι δικοί του άνθρωποι.να δούμε πως θα βγούνε τα κουκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παλλήκαρε, μήπως έχεις καμιά σχέση με τον Αλέκο τον Οξυζόγλου στο USC?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/8/07 11:11

    όχι μάλλον συνωνυμία uli

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.