24.8.07

Τάζει ρουσφέτια κάθε μέρα ο Στυλιανίδης

Ο υφυπουργός εξωτερικών και βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης άρχισε και πάλι να τάζει, να τάζει, να τάζει...Ξαφνικά δεν πρόλαβε να υλοποιήσει το μεγαλεπήβολο προγραμματικό του πλαίσιο για τη Ροδόπη και δηλώνει ότι θα το τελειώσει με την νέα τετραετία της Νέας Δημοκρατίας.
Και ενώ το μόνο που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα των 3,5 χρόνων για την περιοχή και τους κατοίκους της, είναι να δώσει το αλησμόνου μνήμης πετρέλαιο στους παλιννοστούντες συνδημότες μας παραμονές των δημοτικών εκλογών...άρχισε πάλι να τάζει.
Δεν θα αναφερθώ (θα το κάνω σύντομα όμως) στην συνέντευξη που έδωσε στα τοπικά ΜΜΕ για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, παρά μόνο για τις ψεύτικες ελπίδες που μοιράζει στην νεολαία της Κομοτηνής, που ορισμένοι από αυτούς τυγχάνει να 'ναι και φίλοι μου. Τελευταίο κρούσμα γνωστός μου γυμναστής, απόφοιτος εδώ και πολλά χρόνια της Γυμναστικής Ακαδημίας, που του υποσχέθηκε...θέση διδάσκοντα στα ΤΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Έλεος πια! ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!

Ας ξαναθυμηθούμε τι έλεγε ο υφυπουργός τον Φεβρουάριου του 2007 στον χορό της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ροδόπης της ΝΔ, παρουσία και της βουλευτού κυρίας Έλενας Κουντουρά.


Γράφει ο Μιχάλης Κωνσταντίνου
mixakosta@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.