13.8.07

Η Πωλίνα Λάμψα ελέγχεται για οικονομικές ατασθαλίες με ΜΚΟ

Την θυμάστε την Πωλίνα Λάμψα, την κολλητή και υποστηρίκτρια του Δάμωνα Δαμιανού στις δημοτικές εκλογές; Μετά από μια βόλτα σε όλα σχεδόν τα πολιτικά κόμματα έχει εγκατασταθεί τον τελευταίο καιρό στην Χαριλάου Τρικούπη. Ο Γιώργος Παπανδρέου της έχει εμπιστευθεί στο παρελθόν αρκετές θέσεις και σε μία από αυτές τοποθετήθηκε υπεύθυνη του κόμματος για την Θράκη. Τα αποτελέσματα είναι γνωστά σε όλους μας.
Η Πωλίνα λοιπόν που θέλει και μια θέση στο ψηφοδέλτιο της επικρατείας ελέγχεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» στις 12 Αυγούστου, για παράνομες οικονομικές ατασθαλίες σε Μη Κυβερνητική Οργάνωση που εδρεύει στην περιοχή.

Το δημοσίευμα έχει ως εξής: «ΣΠΥΡΑΚΙΑ. Φιλόδοξη συνεργάτιδα του Γιώργου με βλέψεις στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, παρακαλώ, ελέγχεται, μου λένε, για την έντονη δράση της –μέσω ΜΚΟ που χρηματοδοτήθηκε γενναία- στη Θράκη. Οι σχετικές πληροφορίες κυκλοφορούν στη Χαριλάου και δεν είναι λίγοι εκείνοι που βγάζουν σπυράκια στην ιδέα ότι η κυρία θα μπει στη Βουλή από το παράθυρο…»
Στην Κομοτηνή υπάρχει μια ΜΚΟ εν ονόματι «Δημοσιογράφοι Κοντά Στα Σύνορα», που δημιουργήθηκε από τους τότε δημοσιογράφους Δάμωνα Δαμιανό και Απτουλαχαλήλ Ντεντέ. Λέτε;……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.