27.7.07

Εμείς τουλάχιστον με κάτι παίζουμε

Ο πρώην σύμβουλος του αξέχαστου Νομάρχη του Μητσοτάκη κυρίου Καραχάλιου, που ήταν ο φόβος και ο τρόμος των μουσουλμάνων συμπολιτών μας στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και τώρα εκτός από τον τίτλο του αντιδημάρχου κατέχει και αυτόν του προέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. της ΝΔ στη Ροδόπη μας χαρακτηρίζει…«παιδάκια που παίζουν με το internet»! Αφού ο ίδιος και ο Δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης έριξαν εκατοντάδες χιλιάδες τόνους λάσπης προεκλογικά χαρακτηρίζοντας μας τραμπούκους (προεκλογική ομιλία Κοτσάκη στο Ανθοχώρι), κλέφτες (κεντρική ομιλία Κοτσάκη), συνταξιούχους (προεκλογική ομιλία Κοτσάκη στον Κάλχα), αφού μας πήγαν άπειρες φορές στο νοσοκομείο λόγω των εγκεφαλικών που υπεστήκαμε για χάρη των εκλογικών αποτελεσμάτων…ήρθε η ώρα οι χαρακτηρισμοί να τους πέσουν στο κεφάλι (ο νοών νοείτο)…Κι ενώ δεν τους βγαίνουν μέχρι στιγμής η σπίλωση του ονόματος του Γιώργου Παπαδριέλλη καταφεύγουν σε «εκφοβισμό» εκδοτών της Κομοτηνής επειδή αντέγραψαν στην εφημερίδα τους συγκεκριμένο σχόλιο της PIAZZA del POPOLO. Η Δημοκρατία σε όλο της μεγαλείο!!!
Φταίμε όμως εμείς που εκεί στον Δήμο Κομοτηνής τους δέρνει η τεμπελιά;;; Σας αφήνουμε να απολαύσετε την καλοκαιρινή ραστώνη τους παραθέτοντας ένα μικρό δείγμα «δουλειάς» του αντιδημάρχου Κώστα Ναλμπάντη που έχει να κάνει με την καθαριότητα της πόλης, αντικείμενο αρμοδιότητας του. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2007 και είναι ηλίου φαεινότερο ότι η «Σύγχρονη Πόλη» έκανε την Κομοτηνή μια απέραντη χωματερή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.